امر به معروف و نهی از منکر تضمین کننده بقاء هنجارهای اجتماعی در جامعه است

فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه لازمه ارتقاء امنیت اجتماعی در جامعه نهادینه کردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر است ، گفت : امر به معروف و نهی از منکر کارآمدترین شیوه اصلاح ناهنجاری های اجتماعی است .

به گزارش  سادس به نقل ازپایگاه خبری پلیس ، سردار “علیرضا صالحی ” در جلسه امر به معروف و نهی از منکر انتظامی استان زنجان، گفت : امر به معروف و نهی از منکر باید در جامعه همگانی و نهادینه شود؛ چرا که می تواند به عنوان شیوه ای کارآمد و سد محکمی در برابر بروز آسیب های اجتماعی باشد.

این مقام ارشد انتظامی استان زنجان در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید به اهتمام فرماندهان به این فریضه مهم بیان کرد: پلیس به عنوان یکی از متولیان امر به معروف و نهی از منکر در صف اول این ماموریت است و وقتی از این طریق در جهت اصلاح جامعه قدم برمی دارد باید مواظب باشد خود و اطرافیانش در این خصوص مورد غفلت قرار نگیرید.

فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در حوزه برخورد با تخلفات و جرایم گوناگون، اظهار داشت: جوانان امروز جامعه برای آن که بتوانند در راه صحیح قرار گیرند و دچار اشتباه و گناه نشوند، احتیاج به تعریف الگوهای مناسبی دارند.

سردار صالحی، ادامه داد: بسیاری از افراد به ‌خصوص جوانان و نوجوانانی که در دام افراد ناباب و دشمنان قرار می‌گیرند به دلیل عدم آگاهی داشتن نسبت به مسائل اجتماعی و الگوبرداری نامناسب از ماهواره‌ها و تبلیغات دشمنان است.

این مقام مسئول، آموزش مهارت‌های اساسی زندگی به خانواده ها، نظارت و کنترل بر فرزندان از سوی والدین، ارتقاء اعتقادات و مناسک دینی خانواده ها و تقویت باورهای دینی در بین اقشار جامعه به‌ویژه جوانان را از جمله راهکارهای فرهنگی و اجتماعی دانست و افزود: به کارگیری این اصول می تواند در اصلاح جامعه و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نقش موثر و کلیدی داشته باشد.

وی با بیان این که فریضه امر به معروف و نهی از منکر باید در تمام زمینه ها جاری باشد، اظهار داشت: این امر واجب، یکی از مهم ترین واجبات اجتماعی دین اسلام است و اگر این فرهنگ در جامعه رواج پیدا کند، جرایم به طور چشمگیری کاهش می‌یابد.

فرمانده انتظامی استان زنجان با بیان این که تلاش در سنگر تامین نظم و امنیت جامعه و کاهش جرایم و آسیب های اجتماعی، اقدامی مهم در مسیر احیای فرضیه امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: امر به معروف و نهی از منکر باید به یک فرهنگ در جامعه تبدیل شود، چرا که می تواند سد محکمی در پیشگیری از بروز جرایم باشد.

سردار صالحی باتاکید بر اینکه همکاری و همیاری در ایجاد امنیت پایدار و احیاء فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، بیش از پیش، نیاز است، افزود: امر به معروف و نهی از منکر یکی از ارکان اساسی اسلام و ضامن برپا داشتن همه فرایض دینی است.

این مقام مسئول بصیرت، دشمن شناسی و دشمن ستیزی را از شاخصه های کارکنان ناجا معرفی کرد و افزود: ولایت مداری باید محور فعالیت های ما باشد.

سردار صالحی در پایان با اشاره به تلاش دشمن در راستای تغییر باورهای دینی مردم، گفت: باید در برخورد با مردم و در بیان و ادبیات خود از آموزه های دینی و قرآنی بیشتر بهره برد.

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *