مشارکت پرشور زنان در انتخابات، نه تنها تکلیف که حق مسلم شهروندی است

به اعتقاد نایب رئیس اتحادیه جهانی زنان مسلمان، آزادی، رویش و رشد اندیشه و عمل انقلابی، در سایه مشارکت فعال بانوان، در مجلسی شورایی، اسلامی و کارآمد محقق خواهد شد.

دکتر زینب طیبی در گفت‌وگو با سادس، از آزادی، کرامت، عزّت، وقار، کارآمدی و تحول­ آفرینی بانوان مسلمان ایرانی در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی می­‌گوید: نظر به جایگاه مجلس شورای اسلامی در مسائل داخلی، جهانی و بین‌المللی، انتخاب نمایندگان اصلح، انقلابی، کارآمد و اطمینان‌بخش برای تحقق مأموریت­های انقلاب اسلامی در گام دوم از جمله تلاش برای توسعه و گسترش علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزّت ملی و روابط خارجی و مرزبندی با دشمن و سبک زندگی، حائز اهمیت است. در این میان نقش بانوان برای ترسیم آینده انقلاب و تحقق نظام پیشرفته اسلامی نیازمند تأمل جدی و طراحی راهبرد برای عملیاتی شدن است.

وی با بیان اینکه بانوان جوان، پرامید و پرانگیزه به عنوان نیمی از سرمایه اجتماعی کشور و یکی از ظرفیت­‌های بالفعل موجود برای رساندن کشور به قله‌­های پیشرفت معنوی و مادی کشورند تاکید کرد: انتظار می‌رود زنان با شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن و به ­عنوان معلم ثانی زنان جهان، با حضور در عرصه انتخابات و مشارکت جدی و فعال سیاسی در مجلس شورای اسلامی، نهال امید به آینده را در خود، خانواده، جامعه و کشور پرورش دهند و ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانند و هویت و شناسنامه اصیل فرهنگ اسلامی در استواری، کارآمدی، ایثار، فداکاری، نشاط و ترویج امید به آینده و تولی­‌گری عرصه­‌های علمی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را به نمایش گذارند.

نایب رئیس اتحادیه جهانی زنان مسلمان در ادامه لازمه ایفای نقش بانوان در ایجاد مجلسی کارآمد، جریان ساز و تحول ­آفرین را با مشارکت فعال سیاسی بانوان میسر دانست و گفت: برای اینکار شناخت عرصه، پذیرش نقش تحول آفرینی، تعریف مأموریت بانوان در حکمرانی شایسته و تبیین و شفاف سازی نقش بانوان، زمان شناسی و نیازشناسی مشارکت آنها در گام دوم انقلاب اسلامی ضروری است. امروز باید به آنانکه به ­قول خودشان برای شعار «زن، زندگی، آزادی» می‌­جنگیدند و این شعار را دستمایه اهداف  شوم خود علیه نظام جمهوری اسلامی قرار داده  بودند، گفت اگر خواهان کرامت، عزت، شخصیت و آزادی حقیقی زنان ایرانی هستید، انتخابات مجلس شورای اسلامی، نمایشگر اقتدار ملی و جایگاه زن مسلمان ایرانی برای تبیین آزادی حقیقی زنان در سایه نظام پیشرفته اسلامی ایرانی است.

طیبی تاکید کرد: زنان باید در انتخابات، آگاهانه و آزادانه شرکت کنند.  سرنوشت کشور متعلق به همه ملت اعم از زن و مرد است و مشارکت پرشور زنان در انتخابات، نه تنها تکلیف که حق مسلم شهروندی و بیانگر آزادی حقیقی در جمهوری اسلامی است. اگر خواهان حقیقی آزادی بانوان مسلمانیم، امروز باید حامی زنان ایرانی برای حضور بانشاط و با طراوت پای صندوق­های رأی و نمایندگی مجلس شورای اسلامی باشیم. این یک تکلیف و حق مسلم زنان ایرانی است و اینگونه نیست که از یک سو شعار واهی « زن، زندگی، آزادی» سر دهیم و از دیگر سو بگوییم نمی­‌خواهیم از حق آزادی و انتخاب آزادانه و آگاهانه برای تعیین سرنوشت کشور با حضور پرشور زنان باطراوت و طراز انقلاب اسلامی استفاده نکنیم؛ خیر، سرنوشت نظام و ایران سرافراز، بسته­ به احقاق و استفاده این حق است. این تکلیف همه بانوان ایرانی است و همه باید از این حق که نظام جمهوری اسلامی در اختیار همة زنان و مردان قرار داده است، استفاده کنند.

عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه بانوان باید توجه داشته باشند که هر زمان، تکلیفی دارد و اگر به موقع انجام نشود، فرصت فوت خواهد شد اظهار کرد: این خانه، خانه همه ملت است. این مملکت متعلق به همه زنان و مردان ایرانی است. این خاک مملو از برکت و ثروت­‌های عظیمی است که متعلق به یکایک مردم و نسل­های آینده کشور است. این همه علم، استعداد، آگاهی، خلاقیت، کرامت،آزادی، عزت و استقلال، به برکت اسلام، فرهنگ کهن اسلامی و سوابق این ملت، آماده استفاده و بهره‌برداری است. آنانکه واجد شرایط دادن رأی هستند، باید پای صندوق­‌های رأی آیند و بانوانی که آماده کار و عمل برای حضور در مجلس شورای اسلامی‌­اند، باید کمر همت ببندند و با کمال شوق و امید، قدرت و توان نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای سرعت ­بخشی به حل مشکلات و پیشرفت کشور بالا ببرند و زمینه‌­های عبور از فضای بی‌­ثباتی و ناامنی کشور را فراهم کنند.

وی در پایان گفت: زنان با تولید اقتدار و اثبات استحکام نظام اسلامی، قدرت چانه ­زنی با دشمنان و احقاق حقوق ملی و تجدید قوا و تقویت روند کارآمدی نظام با مشارکت فعال سیاسی بانوان را رقم زنند؛ چرا که به ­تعبیر مقام معظم رهبری(دام ظله العالی)، اگر زنان در حرکت اجتماعی یک ملتی حضور نداشته باشند، آن حرکت به جائی نخواهد رسید. اگر زنان در یک حرکت حضوری جدی، آگاهانه و از روی بصیرت پیدا کنند، آن حرکت به ­طور مضاعف پیشرفت خواهد کرد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *