رابطه عجیب چربی و تکواندو!

رابطه عجیب چربی و تکواندو!

کنترل میزان چربی بدن تکواندوکار نه تنها به حفظ توده عضلانی وی کمک می کند بلکه باعث افزایش سرعت، چابکی و تمرکز ورزشکار می شود.

به گزارش سادس، تکواندو به عنوان یک رشته مدرن رزمی کره ای، دارای بیشترین تعداد ورزشکار در میان ورزش های رزمی در سراسر دنیا است و در این ورزش کنترل میزان چربی بدن تکواندوکار نه تنها به حفظ توده عضلانی وی کمک می کند بلکه باعث افزایش سرعت، چابکی و تمرکز ورزشکار می شود.

در این ورزش فرد باید توان هوازی و بی هوازی خود را بهبود ببخشد و ورزشکاران باید زمان زیادی را برای انجام تمرینات بگذارند. در ورزش تکواندو نیز مانند سایر رشته های ورزشی، رعایت تعادل و تنوع در گروه های غذایی در عملکرد ورزشکاران نقش مهمی دارد.

قبل از ورزش استفاده از کربوهیدرات های پیچیده و با شاخص قندی پایین تا متوسط توصیه می شود چرا که غذا با شاخص قندی بالا در ساعت قبل از مسابقه باعث بالا رفتن قندخون و در نتیجه افزایش ترشح انسولین و نهایتا افت قندخون و کاهش عملکرد می شود.

در حین ورزش و تمرین زیر یک ساعت، نوشیدن آب ساده به تنهایی کافی است ولی اگر تمرین بیشتر از یک ساعت باشد مصرف مایعات قندی توصیه می شود؛ مایعاتی که بین ۴ تا ۸ درصد قند داشته باشند و برای جذب بیشتر مایعات بهتر است از ترکیب چند قند مانند ترکیبی از گلوکز و فروکتوز و یا دکستروز، استفاه شود.

بر اساس این مطلب که از سوی لاله کیوانمرز، متخصص پزشکی ورزشی تهیه شده و توسط فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار سادس قرار گرفته، آمده است: در طول تمرین و مسابقه ذخایر گلیکوژن از دست می رود، بنابراین بلافاصله بعد از تمرین باید جایگزینی ذخایر از دست رفته شروع شود و بعد از تمرین مصرف کربوهیدرات با شاخص قندی متوسط تا بالا توصیه می شود، هرچند که اگر همراه با پروتئین هم باشد، منبع خوبی برای بازسازی است.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *