نبود راه های مناسب مرزی از عوامل عقب ماندگی خراسان شمالی در توسعه مرزی

سادس/خراسان شمالی نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم و مانه و سملقان گفت: نبود راه های مناسب مرزی از عوامل عقب ماندگی خراسان شمالی در توسعه مرزی است.

محمد وحیدی در مراسم تکریم و معارفه مدیر کل راهداری خراسان شمالی که یکم آبان ماه در بجنورد برگزار شد، با بیان اینکه خراسان شمالی ۳۰۰  کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکمنستان دارد، اظهار کرد: بین خراسان شمالی و کشور ترکمنستان گمرک و بازارچه ای وجود ندارد که یکی از دلایل آن را راه های غیرمناسب عنوان شده است.

وی با اشاره به اینکه راه، پیشران اصلی توسعه است، افزود: ۴۵ درصد از جمعیت این استان در روستاها زندگی می کنند اما عقب ماندگی بیش از ۱۰ درصدی در وجود راه های روستایی در این استان نسبت به میانگین کشوری وجود دارد.

وحیدی به حوزه خدمات رسانی در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز اشاره کرد و ادامه داد: خراسان شمالی در مسیر تردد زائران حرم امام رضا(ع) قرار دارد بطوریکه از این استان به عنوان باب الرضا یاد می شود اما تعداد مراکزی همچون مجتمع های خدمات رسان در آن کم است حتی تعداد این مجتمع ها نسبت به استان های کویری که ممکن است در آن اتراقی نیز صورت نگیرد، کمتر است.

وی با اشاره به نیروهای انسانی اداره کل راهداری نیز بیان کرد: تعداد نیروهای انسانی با توجه به نسبت ظرفیت شاخص های استانی بسیار پایین است، تعداد نیروهای راهداری در این استان به خصوص در تعدادی از شهرستان ها کم است.

نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم و مانه و سملقان تصریح کرد: با توجه به اینکه خراسان شمالی با کمبود ماشین آلات راهداری مواجه است اما کمبود نیرو سبب شده تا از ماشین آلات موجود نیز نتوان به خوبی استفاده کرد.

وی به محورهای شریانی نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر میان استان گلستان و خراسان شمالی چند شریان وجود دارد که یکی از آن ها راه دسترسی از شهرستان مانه و سمقان-راز و جرگلان به استان گلستان است که باید به عنوان یک محور تلقی شود و نسبت به ساخت آن اهتمام ورزید.

وحیدی افزود: بعد از گذشت سال ها و پیگیری های انجام شده بالاخره راه سنخواست به بجنورد نیز جزو مصوبات سفر رئیس جمهور قرار گرفت.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: شهرستان راز و جرگلان بعد از گذشت سال ها شهرستان شدن هنوز یک جایگاه CNG ندارد.

وی در پایان همچنین بر توجه ویژه به پیمانکاران بومی این استان نیز تاکید کرد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *