خانواده کانون انسان سازی و جامعه سازی است

سادس/قم جان بزرگی با بیان این که خانواده کانون انسان سازی و جامعه سازی است، تصریح کرد: کسانی که تفکر سرمایه داری دارند اولین هدف شان خانواده است و پیروزی آنها منوط به ضربه به کانون خانواده است.

 دکتر مسعود جان بزرگی عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در نشست خبری اولین کنفرانس بین المللی خانواده و تربیت معنوی که امروز نوزدهم مهرماه با حضور اصحاب رسانه در سالن جلسات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد، در خصوص اهمیت عنوان این کنفرانس اظهار کرد: خانواده و تربیت معنوی  از جمله مفاهیمی هستند که مورد علاقه و توجه بسیاری از جریان های بین المللی نیست چرا که با سیاست های بین المللی مدیریت انسان ها سازگار نیست.

جان بزرگی با بیان این که تعارض فرزندان با خانواده هزینه های زیادی برای فرد و جامعه ایجاد می کند، افزود: کمتر مشکلات روان شناختی و اجتماعی وجود دارد که یک طرف آن به ضعف خانواده منتهی نشود.

وی ادامه داد: اغلب روان درمانگرهای مطرح در دنیا این رویکرد را دارند که با اصلاح خانواده فرد در مسیر درست قرار می گیرد.

جان بزرگی با بیان این که خانواده کانون انسان سازی و جامعه سازی است، تصریح کرد: کسانی که تفکر سرمایه داری دارند اولین هدف شان خانواده است و پیروزی آنها منوط به ضربه به کانون خانواده است.

وی با بیان این که تربیت‌های دیگر فرع بر تربیت معنوی است، سلامت محوری، خلاقیت محوری، پیشگیرانه و خود نظم جویانه بودن را از ویژگی های تربیت معنوی عنوان کرد.

رئیس اولین کنفرانس بین المللی خانواده و تربیت معنوی حضور حوزویان در کنار دانشگاهیان را یکی از بازخوردهای جالب این کنفرانس دانست و گفت: این مکانیزم می تواند منجر به تجمیع تفکر دینی و دانشگاهی شود و با ایجاد زمینه وحدت می توانیم تولیدات علمی در علوم انسانی داشته باشیم که قابل اسثتناد باشد.

وی ابراز کرد: دانشگاه ها برای همکاری با این همایش استقبال بی نظیری داشتند که نشان می دهد حوزه خانواده و تربیت معنوی نیازمند انجام پژوهش های بیشتری است لذا ضرورت برگزاری این کنفرانس بر کسی پوشیده نیست.

در ادامه این نشست دکتر محمد حسین چاوشیان رئیس موسسه خانواده اسلامی و تربیت معنوی خاتم و دبیر کمیته علمی کنفرانس بین المللی خانواده و تربیت معنوی، ضمن اشاره به عنوان کنفرانس، عنوان کرد: کنفرانس بین المللی خانواده و تربیت معنوی با توجه به بررسی های صورت گرفته برای اولین بار در کشور و دنیا برگزار می شود.

چاوشیان برگزاری این کنفرانس را یکی از خروجی های تفاهم نامه مشترک پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و موسسه خانواده اسلامی و تربیت معنوی خاتم در سال ۱۳۹۹ معرفی کرد و گفت: این کنفرانس در سطح بین المللی و با مجوزهای ISC و وزارت علوم با حضور برترین اساتید حوزه و دانشگاه برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: جلسات متعدد کمیته علمی، اجرایی در طول فرآیند این کنفرانس شکل گرفته و امروز شاهد خروجی های آن و تشکیل پنل های نهایی کنفرانس هستیم.

چاوشیان یکی از نکات قابل توجه این کنفرانس را استفاده از ظرفیت عظیم اساتید دانشگاهی و حوزوی عنوان کرد و گفت: بیش از ۲۰ دانشگاه و مرکز حوزوی در این کنفرانس همکاری داشتند.

وی ادامه داد: در کمیته علمی این کنفرانس ۶۰ استاد از دانشگاه های مختلف در رشته های مرتبط با پنل های این همایش با ما همکاری داشتند.

رئیس موسسه خانواده اسلامی و تربیت معنوی خاتم یکی دیگر از نکات مهم در این کنفرانس را برگزاری پیش نشست های مختلف در سراسر کشور و در مراکز حوزوی و دانشگاه ها معرفی کرد و افزود: بیش از ۴۰ پیش نشست با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و اساتید حوزوی برگزار شد و امیدواریم ماحصل این پیش نشست ها در قالب یک کتاب ارائه شود.

وی با بیان این که پنل بندی همایش نهایی شده دکتر علم الهدی متخصص رشته علوم تربیتی و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و دکتر تهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی را از جمله سخنرانان کنفرانس عنوان کرد.

چاوشیان با اشاره به این که وحدت شکل گرفته بین نهاد های حوزوی و دانشگاه ها بسیار قابل توجه بود، اضافه کرد: به دلیل اعتبار بالای علمی این کنفرانس دانشگاه های مختلف مشتاقانه از همکاری با ما استقبال کردند و چکیده کنفرانس هم به چاپ خواهد رسید.

دبیر کمیته علمی کنفرانس بین المللی خانواده و تربیت معنوی پنل روانشناسی، رسانه و ارتباطات، علوم اجتماعی، فقه و حقوق، اخلاق و علوم تربیتی و پنل بین الملل با حضور سخنران از چهار قاره را از جمله پنل های این کنفرانس معرفی کرد.

رئیس موسسه خانواده اسلامی و تربیت معنوی خاتم در پایان متذکر شد: این کنفرانس ۲۸ مهرماه در سه سالن آموزش، بیان و حکمت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با پیام یکی از مراجع عظام تقلید از ساعت ۸ صبح آغاز می شود و مراسم اختتامیه ساعت ۱۸ برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *