فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه از دستگیری سارق حرفه ای با ۲۱ مورد سرقت در این شهرستان خبر داد و گفت: متهم ۲۸ ساله دلیل ارتکاب به سرقت را اعتیاد و تأمین امرار معاش و موادمخدر عنوان کرده است.
این مقام انتظامی افزود: متهم که موفق شده بود مبلغ چهار میلیون ریال ایران چک را از جیب شاکی کش رو زنی کند، در محل ارتکاب جرم به بزه ارتکابی خود اعتراف کرد و به کلانتری ۱۱ مرکز منتقل شد.
سرهنگ شیرزادی ادامه داد: متهم در بازجویی های فنی و تخصصی به ۲۱ مورد سرقت لوازم و قطعات خودرو، سرقت اماکن خصوصی و کش رو زنی اعتراف کرده است که پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه با اشاره به اینکه متهم ۲۸ ساله دلیل ارتکاب به سرقت را اعتیاد و تأمین امرار معاش و موادمخدر عنوان کرده است، گفت: بیکاری و فقر و در نتیجه آن اعتیاد به موادمخدر، از عمده دلایل سارقان برای ارتکاب جرم است که دستگاه های مسئول می بایست در این راستا اقدامی جدی داشته باشند.
سرهنگ شیرزادی خاطرنشان ساخت: دستگیری سارقان و مجرمان از وظایف نیروی انتظامی است، اما محکومیت قضائی برای این افراد بازدارندگی لازم را ندارد و بسیاری از آنها پس از آزاد شدن از زندان، مجدداً مرتکب جرم می شوند و چه بسا حرفه ای تر نیز عمل کنند!!