«رفسنجان» شهر مردمان نجیب و انقلابی/ وجود بیشترین موقوفات هلال‌احمر کشور در رفسنجان

سادس/کرمان رئیس دادگستری رفسنجان گفت: بیش از 80 درصد موقوفات هلال احمر کشور در رفسنجان است و اولین وقف امنیت کشور در رفسنجان به ثبت رسیده و بیشترین مراکز درمانی و آموزشی و علمی شهرستان رفسنجان توسط خیران بنا شده است.

به گزارش سادس، حجت‌الاسلام محمدمهدی پورمحمدی امشب 17 دی ماه در جمع اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس در رفسنجان به تشریح ویژگی‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و علمی شهرستان رفسنجان پرداخت و اظهار کرد: مسجد امام(ره) به‌عنوان پایگاه انقلاب در دوران مبارزات ستمشاهی و محل رفت و آمد شخصیت‌هایی همچون آیت‌الله امام خامنه‌ای، آیت‌الله فلسفی، آیت‌الله مکارم و شخصیت‌های بزرگ دیگری بود که مردم در کنار آنها حضور داشتند.

وی بیان کرد: در زمان جنگ لشکر 41 ثارالله یکی از لشکرهای پیشقدم و خط‌شکن در جبهه‌ها بود و بسیاری از فرماندهان و رزمندگان این لشکر از رفسنجان بودند و این شهرستان با نزدیک به یک هزار شهید، یک ششم شهدای استان کرمان را دارد.

رئیس دادگستری شهرستان رفسنجان ادامه داد: در زمان جنگ در بحث  لجستیک و تدارکاتی که از رفسنجان به جبهه ارسال می‌شد، در کل کشور بی‌نظیر بود و نخبگان سیاسی ازجمله حجت‌الاسلام پورمحمدی، مرحوم هاشمی‌رفسنجانی، حجت‌الاسلام هاشمیان و…در انقلاب تأثیرگذار بودند.

وی به وضعیت اقتصادی رفسنجان اشاره و عنوان کرد: رفسنجان قطب محصول پسته که جزو ارزآورترین کالای صادراتی کشور است، محسوب می‌شود و 80 هزار هکتار سطح زیر کشت این محصول است و یکی از بزرگترین معادن روباز مس دنیا در سرچشمه رفسنجان است که در حوزه صادرات کالاهای غیرنفتی ارزآوری بالایی برای کشور دارد.

پورمحمدی ازجمله ویژگی های فرهنگی رفسنجان را بیشترین تعداد روحانیت نسبت به جمعیت نام برد و خاطرنشان کرد: وجود هشت حوزه علمیه و تحصیل 650 طلبه در این حوزه ها و همچنین وجود 13 واحد دانشگاهی و بیش از 25 هزار دانشجو در این شهرستان آن را به قطب فرهنگی و علمی تبدیل کرده است.

رئیس دادگستری رفسنجان وجود مردم خیر و نوعدوست، ولایتمدار، نجیب و انقلابی  رفسنجان را در کشور بی نظیر دانست و گفت: بیش از 80 درصد موقوفات هلال احمر کشور در رفسنجان است و اولین وقف امنیت کشور در رفسنجان به ثبت رسیده و بیشترین مراکز درمانی و آموزشی و علمی شهرستان رفسنجان توسط خیران بنا شده است.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *