اونس در روز دوشنبه به سطح یکهزار و ۳۰۳ دلار و ۶۰ سنت (بالاترین سطح خود از ژانویه ۲۰۱۵) نیز رسیده بود، اما در ادامه روز با برداشت سود زیر ۱۲۹۵ دلار به کار خود خاتمه داد. هر اونس طلا در معاملات امروز با ۰.۲ درصد افزایش یکهزار و ۲۹۳ دلار و ۱۰ سنت معامله شد.
مارک تو، رئیس مرکز تحقیقات گروه مالی وینگفونگ اعلام کرد: « من فکر میکنم طلا در نیمه دوم سال به سطح ۱۴۰۰-۱۳۰۰ دلاری خواهد رسید. سرمایهگذاران از جابجایی ین-دلار و تصمیمات بانکمرکزی تبعیت میکنند و جریانهای ورودی ETF نشانهای خوبی برای رشد قیمت طلاست.»
روز سهشنبه، دلار در برابر ین به پایینترین سطح ۱۸ ماه اخیر خود رسید. شاخص دلار نیز به کمترین مقدار خود از ژانویه ۲۰۱۵ رسید.
ضعف دلار و قدرت در صعود قیمت طلا موجب افزایش جریانهای پولی ورودی به SPDR بزرگترین صندوق معاملاتی طلا شد. داراییهای صندوق با رشدی ۲.۵۹ درصدی و ثبت بیشترین رشد روزانه خود از ۲۲ فوریه در روز دوشنبه به ۸۲۴.۹۴ تن رسید.
وانگ تائو تحلیلگر تکنیکال رویترز اعلام کرد قبل از رشد مجدد طلا ممکن است در محدوده ۱۲۸۹-۱۳۰۴ دلاری برای هر اونس ثابت بماند.
سرمایهگذاران در انتظار آمار اقتصادی آمریکا در این هفته هستند تا قدرت اقتصاد و اثرات آن روی سیاست پولی فدرالرزرو را مورد سنجش قرار دهند. شمش به افزایش نرخ بهره حساس است، افزایش نرخ موجب بالارفتن هزینههای نگهداری طلا شده در حالیکه دلار را تقویت میکند.
قرار است آمار اشتغال بخش غیرکشاورزی آمریکا روز جمعه منتشر شود. انتظار میرود اقتصاد آمریکا در ماه آوریبل ۲۰۰ هزار شغل به بازار کار اضافه کند که نسبت به ماه مارس اندکی کاهش خواهد داشت.
تو اعلام کرد: «گزارش اشتغال بخش غیرکشاورزی در این هفته اثری خنثی روی طلا خواهد داشت چرا که سرمایهگذاران بر این باورند که در صورتی که این آمار خوب هم باشند، تا نیمه دوم سال فدرالرزرو نرخ بهره را افزایش نخواهد داد.»
در میان فلزات گرانبهای دیگر، هر اونس نقره با نزدیک شدن به بالاترین سطح ۱۵ ماهه خود ۱۷ دلار و ۶۲ سنت معامله شد. هر اونس پلاتین نیز یکهزار و ۷۷ دلار و هر اونس پالادیوم ۶۶۲ دلار قیمت داشتند.