قرآن باید به صورت تلفیقی در تمام دروس مورد توجه باشد

حجت الاسلام محی الدین بهرام محمدیان رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش برضرورت پرداختن به قرآن در تمام موضوعات درسی تاکید کرد.

به گزارش سادس به نقل از تسنیم، حجةالاسلام محی الدین بهرام محمدیان، برکت قرآن را در استفاده از آن در همه ابعاد زندگی دانست و گفت: قرآن بیش از هر چیز قانون زندگی است بنابراین باید آن را آموخت و به کار بست.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی برضرورت مبنا قرارگرفتن قرآن در برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری نظام زیستی تأکید و تصریح کرد: مزین کردن برنامه‌های انسان در عرصه‌های مختلف زندگی به رنگ صبغه قرآنی موجب اخذ نتایج درخشان‌تر و مؤثرتری در اداره اجتماع می‌شود.

وی بالاترین درجه مهجوریت قرآن را مبنا قرار نگرفتن آن در برنامه‌ریزی‌های اساسی در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و آموزشی دانست و با بیان اینکه بزرگان قرآن‌شناس باید کاری کنند که قرآن در فهم انسان‌ها بگنجد، اظهارکرد: خداوند متعال قرآن را فرستاده است تا ما آن را بفهمیم، تدبر کنیم و به کار بندیم از طرف دیگر ما باید دریچه دل‌هایمان را بگشاییم تا قرآن بر آن وارد شود.

وی با تأکید بر اینکه باید برای فهم قرآن در نظام زندگی و تعلیم و تربیت خود هزینه و سرمایه‌گذاری کنیم، یادآورشد: در برنامه درسی ملی، یک حوزه یادگیری مستقل با عنوان حوزه قرآن و معارف اسلامی داریم که به معنای آن است که قرآن برای ما به طور مستقل، موضوعیت دارد.

محمدیان خاطرنشان کرد: چون قرآن ناظر به همه شئون زندگی است، باید در تمامی حوزه‌های یاددهی، یادگیری به صورت تلفیقی به آن پرداخته شود.باید حوزه نفوذ قرآن گسترش یابد، قرآن باید کتاب همراه همیشگی ما باشد و هر روز به آن مراجعه کنیم.

محمدیان با اشاره بر ضرورت تهیه متون ساده برای فهم قرآن در نزد دانش‌آموزان، اظهارکرد: می‌توان از این ظرفیت عظیم برای اهداف و برنامه‌های درسی نیز استفاده کرد، ضمن آنکه با استفاده درست و اصولی از امکانات و ابزارهای تکنولوژیک و رایانه‌ای که مورد علاقه و توجه نوجوانان و جوانان است، گام‌های بزرگی در مسیر انس با قرآن می‌توان برداشت.

انتهای پیام/

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *