توجه جدی به مقابله با فساد تکلیف قانونی همه مدیران است/ احیای ۱۱۰ واحد تولیدی غیرفعال

سادس/مرکزی قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور گفت: سازمان بازرسی کشور راهبردهایی جدیدی را در دستور کار خود قرار داده و از محیط محوری به سمت موضوع محوری حرکت کرده تا گلوگاه های فساد را مسدود کند، این سازمان در کشور بیش از ۲۰۰ گلوگاه را شناسایی کرده است.

احمد رحمانیان ۱۱ بهمن در آیین تکریم و معارفه بازرس کل استان مرکزی اظهار کرد:  اقتدار جمهوری اسلامی ایران مرهون ایثارگری شهداست و امیدواریم پاسدار خوبی برای حفظ دستاوردهای شهدا و امام راحل باشیم.

وی افزود: مقام معظم رهبری بر جهادتبیین تاکید کرده اند اما به آن کمتر توجه شده است، استکبار جهانی در داخل کشور با امپراطوری رسانه ای که دارد هجمه ای علیه ما براه انداخته است، بنابراین در راستای جهادتبیین، این بهانه خوبی است تا دستاوردهای قبل و بعد از انقلاب را برای نسل جوان تشریح کرد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: قبل از انقلاب در حوزه سیاسی به قدرت های بزرگ کاملا وابسته بودیم اما امروز افتخاری بالاتر از این نیست که در دنیا و منطقه مستقل هستیم و از هیچکس تبعیت نداریم و این جایگاه به برکت انقلاب حاصل شده است.

رحمانیان بیان کرد:  توفیقاتی که در جمهوری اسلامی حاصل شده تنها به برکت و محوریت ولایت فقیه، وحدت و همدلی مردم و انسجام مردم حول محور اسلام و استقامت در برابر فشارها ایجاد شده است.

وی با اشاره به موضوع فساد بیان کرد: سازمان بازرسی کشور عالی ترین مرجع نظارتی است که در قانون اساسی از او نامبرده شده و وظیفه دارد که بسترهای فساد را شناسایی کند و جهت مسدودسازی این بسترها اقدام لازم را انجام دهد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: فساد یک امر پیچیده سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است که در همه ساختارهای اداری و حکومت ها وجود دارد ولی نوع برخورد و مواجهه با حکومت ها با این فساد متفاوت است. نظام جمهوری اسلامی ترکیبی از اقدامات سلبی و ایجابی با محوریت پیشگیری را در این خصوص همواره مدنظر داشته است.

رحمانیان اضافه کرد: فساد در حوزه های مختلف تاثیرات سوء دارد و باعث می شود مشروعیت و مطلوبیت یک نظام زیرسوال برود، سرمایه های اجتماعی را در معرض خطر قرار می دهد و منافع عمومی کشور را متزلزل می کند.

وی با بیان اینکه فساد تنها ناظر به بخش دولتی نبوده و ناظر به بخش خصوصی نیز هست، خاطرنشان کرد: همه مدیران در هر جایگاهی باید توجه جدی به مقابله با فساد داشته باشند و برنامه های پیشگیرانه بلند مدت و کوتاه مدت برای مقابله با فساد در نظر بگیرند. این تکلیف قانونی همه مدیران است.

وی تاکید کرد: در حوزه مدیریت کارآمد باید توجه داشت علاوه بر تخصص و تعهد، یک مدیر کارآمد باید بصیرت داشته باشد، یک مدیر بصیر می داند درخصوص آینده مجموعه کاری اش باید قدرت پیش بینی داشته باشد.

رحمانیان خاطرنشان کرد: یکی از آفت هایی که امروز برخی دستگاه ها با آن مواجه هستند روزمرگی است، روز مرگی در نظام جمهوری اسلامی ممنوع است و باید تحول ایجاد شود، بنابراین مدیران و دستگاه ها باید در  کار خود برنامه داشته باشند.

وی گفت: مدیر کارمند در نظام جمهوری اسلامی باید اهل فکر باشد و به سمت حکمرانی مطلوب حرکت کند.

رحمانیان اضافه کرد: سازمان بازرسی کشور راهبردهایی جدیدی را در دستور کار خود قرار داده و از محیط محوری به سمت  موضوع محوری حرکت کرده تا گلوگاه های فساد را مسدود کند، این سازمان در کشور بیش از ۲۰۰ گلوگاه را شناسایی کرده است.

وی افزود: در حوزه تولید و شعار سال وظیفه خود می‌دانیم در کنار صنعتگران و واحدهای تولیدی قرار بگیریم که در این راستا بیش از ۱۱۰ واحد تولیدی غیرفعال در ۶ ماهه نخست سال فعال شده و از تعطیلی نزدیک به ۲۰۰ واحد در آستانه تعطیلی جلوگیری شد.

ناکارآمدی نظام اداری علت بسیاری از مشکلات مردم است

فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی نیز در این مراسم اظهار کرد: هیچ انقلابی در جهان نیست که از دهه سوم خود عبور کرده باشد اما انقلاب اسلامی دهه چهارم خود را نیز طی کرده و در میانه دهه پنجم است.

وی افزود: همه کارشناسنان و منتقدان می دانند که یکی از عواملی اساسی که می تواند نام جمهوری اسلامی را تحت الشعاع قرار دهد فساد و سلامت اداری است لذا هرچه بتوان سلامت اداری را ارتقا داد، همان اندازه می توان پایبندی خود را به نظام اسلامی نشان داد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: علت بسیاری از مشکلات مردم ناکارآمدی نظام اداری و ساختار اداری است که فساد و بی عدالتی را تشدید می کند و دستگاه های عدالتی نسبت به رسیدگی به این موضوع اهتمام جدی دارند.

مخلص الائمه ادامه داد: در قانون اساسی، سازمان بازرسی دو وظیفه مهم نظارت بر حسن جریان امور و نظارت بر اجرای صحیح قوانین را بر عهده دارد.

وی بیان کرد: گاهی با اجرای صحیح قوانین می توان از سوء جریان ها پیشگیری کرد که سازمان بازرسی باید در آموزش هایی که ارائه می شود به هشدار در این خصوص توجه داشته باشد و مدیران نیز موظف هستند که به این هشدارها توجه لازم را داشته باشند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه استان مرکزی استان تولید و صنعت است که در ادوار گذشته شرایط بدی را گذرانده گفت: برخی شرکت های بزرگ در استان با خیانت و فساد به خاک سیاه نشسته بودند در حالی که می توانستند موتور پیشران کشور باشند ولی در ۲ سال اخیر اقدامات خوبی برای این شرکت ها انجام شده است که البته کمک های بیشتری نیاز است.

مخلص الائمه با بیان اینکه مدیران دستگاه های اجرایی باید با فساد بی محاباتر برخورد کنند اظهار کرد: مدیران دستگاه ای اجرایی به شدت تحت فشار هستند و هیچ مدیری در این دو سال یک روز تعطیل هم نداشته است. اگر مدیری تعطیلی داشته باشد از نظر ما خائن به دولت است.

به گزارش سادس در این آیین از زحمات مهدی تقوی بازرس کل سابق استان مرکزی تقدیر و محمدحسین افضلی به عنوان بازرس کل استان معرفی شد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *