ویدیو/ رابطه مصرف گوشت و گرمایش زمین

به گفته محققان گوشت‌خواری زیاد بشر به ویژه در کشورهای صنعتی، به یکی از عوامل گرمایش سیاره زمین تبدیل شده است. بشر هر ساله حدود ۳۶۰ میلیارد کیلوگرم گوشت مصرف می‌کند و در عین حال برای پرورش دام، زمین‌های باز زیادی را اختصاص می‌دهد، زمین‌هایی که می‌توانستند به عنوان جذب‌کننده کربن عمل کنند. اما نکته آن‌جاست که جایگزین کردن گوشت با جایگزین‌های گیاهی می‌تواند تا سال ۲۰۵۰ انتشار گازهای گلخانه‌ای با منشاء دامداری و کشاورزی را ۳۱ درصد کاهش دهد.

مترجم: محیا ذوالفقاری / تدوینگر: مجتبی هادوی


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *