هاشمی: درباره گرفتن ضمانت مالی از ورزشکاران بحث می‌کنیم/ هدف ما ۱۰۰۰ میلیارد تومان بودجه است

هاشمی: درباره گرفتن ضمانت مالی از ورزشکاران بحث می‌کنیم/ هدف ما ۱۰۰۰ میلیارد تومان بودجه است

دبیرکل کمیته ملی المپیک در مورد جلسه خسروی وفا با رئیس کمیته بی‌المللی المپیک در مورد اخذ ضمانت‌های مالی از ورزشکاران ایرانی برای حضور در مسابقات بین‌المللی توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش سادس، ‌ مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک در حاشیه مجمع عمومی کمیته ملی المپیک در سال ۱۴۰۲ و در واکنش به قطع صدای مجمع برای خبرنگاران هنگامی که در مورد موضوع ایجاد مرکز حکمیت و داوری در ورزش و اخذ وثیقه مالی در مجمع صحبت شده، گفت: در مورد موضوع ایجاد مرکز حکمیت و داوری که توسط کمیسیون اخلاق مطرح شد، دوستان مخالفت نکردند بلکه ابهامات و ایراداتی گرفتند که از دستور جلسه خارج و قرار شد مجدد در هیات اجرایی مطرح شود. اگر هیات اجرایی تصویب کند، در مجمع آتی در سال ۱۴۰۳ بررسی می‌شود. در مورد قسمتی که صدا قطع شده که طبیعتا هم باید قطع می‌شد، موضوعاتی بود که رئیس کمیته ملی المپیک ملاقاتی با آقای توماس باخ رئیس کمیته بین‌المللی المپیک داشتند که در مورد ضمانت‌های مالی و برخی از نکات به اعضای مجمع توصیه کردند که مهمترینش مربوط به ضمانت‌های مالی بود و قرار شد تمام فدراسیون‌ها راهکارهایی در این زمینه پیشنهاد دهند.  

او با بیان اینکه هدف‌گذاری ما برای بودجه ۱۴۰۳ بالای ۱۰۰۰ میلیارد تومان است، ادامه داد: ما دو رویداد بزرگ بازی‌های المپیک پاریس و بازی‌های داخل سالن را داریم که حدود ۳۰ رشته ما شرکت می‌کنند. رویدادهای دیگری مثل المپیک زمستانی با تعداد محدودتر داریم. بنابراین از مسیر سازمان بودجه و مجلس تلاش می‌کنیم تا منابع لازم را مانند سال ۱۴۰۲ داشته باشیم. باید تشکر کنم چون با حمایت‌هایی که دولت در بودجه ۱۴۰۲ داشت، کمیته دغدغه‌ای در پرداخت و بازی‌های آسیایی نداشت و حتی مازاد منابعمان را هم هفته گذشته ۵۰ میلیارد تومان تصویب و به فدراسیون‌ها پرداخت کردیم.

او در ادامه افزود: یک مسیر دیگری برای تامین مالی شروع کرده‌ایم که کمیسیون تامین مالی و اقتصادی و احیای شرکت اقتصادی است که امروز اتفاق افتاد. این شرکت در مجمع سال ۱۴۰۱ منحل شده بود اما با پیگیری رئیس کمیته ملی المپیک و حکم قضایی، شرکت احیا شد. یکی از امیدهای ما این است که این شرکت اقتصادی و کمیسیون تامین مالی بتواند برای ما بودجه پیش‌بینی کند. هدف‌گذاری ما بالای ۱۰۰۰ میلیارد تومان است اما اینکه به ۱۵۰۰ یا ۲۰۰۰ میلیارد تومان برسیم باید تلاش کنیم و نتیجه‌اش پایان سال ۱۴۰۲ مشخص می‌شود.

مناف هاشمی در پاسخ به این سوال که در مورد وضعیت ژیمناسیتک هم توضیح بدهید، گفت: ژیمناستیک هیچ توضیحی ندارد. فردی که در جلسه دعوت شده بود اظهار نظر کردند و فکر می‌کنم تصمیمی که رئیس کمیته ملی المپیک و وزیر ورزش و جوانان گرفتند به مصلحت ورزش کشور است. چیزی که به مصلحت ورزش کشور و ورزشکاران است حتما تصمیم درستی است. شاید من به شخصه یا شحص دیگری از آن ناراحت باشم اما مصالح کشور مهم‌تر است. تصمیم جمعی بود و برای اینکه این فدراسیون تعلیق نشود این کار، کار سنیگنی بود که کاش دو سال پیش اتفاق می‌افتاد. در غیر این صورت هر عزیزی که امروز آنجا کار می‌کند برای ما عزیز بوده اما آنچه ملاک ماست تاییدیه‌های فدراسیون‌های جهانی برای اعزام‌ها، رویدادها، المپیک و لایسنس‌هاست. به همین دلیل بیشتر اظهار نظر نمی‌کنم.

هاشمی در مورد صادر نشدن ویزای انگلستان برای اعزام تیم ملی تکواندوی ایران و پیگیری کمیته ملی المپیک گفت: ما مجدد مکاتبه کرده‌ایم و آقای وزیر هم از ما درخواست کردند. فدراسیون هم مکاتبه و تلاش‌های خود را کرده است. تمام مستنداتی را که به فدراسیون جهانی فرستاده و به کشور انگلستان گزارش داده‌اند به ما هم دادند و ما اعتراضمان را طی نامه‌ای به کمیته بین‌المللی المپیک اعلام کردیم اما در واقع عدم حضور بچه‌ها ما در بازی‌های کسب سهمیه منچستر به ضرر ایران است. امیدوارم IOC طوری تدبیر کند که این موارد دیگر تکرار نشود. بچه‌های ما هم قول داده‌اند و امیدواریم  کسب سهمیه خوبی در مسابقات چین داشته باشند و جایگاه بچه‌های ما در المپیک پاریس حفظ شود.

هاشمی در مورد حمایت‌های مالی از ورزشکارانی که شانس کسب مدال بازی‌های المپیک پاریس را دارند، گفت: در گذشته هم بیان کرده بودیم برای طلا تا سقف حدود  ۲۰۰ میلیون تومان با در نظر گرفتن ۶ شاخص اختصاص می‌دهیم و حمایت می‌کنیم. مرکز نظارت ما آنها را رصد می‌کند و به صورت ماهیانه متناسب با گزارشی که مرکز نظارت و مرکز سنجش آکادمی با توجه به شش شاخص مطرح می‌کنند، پرداخت می‌کنیم. شاید یک ورزشکار از سقف ۲۰۰ میلیون تومان، ۱۱۰ میلیون بگیرد و ورزشکاری دیگر عدد پایه ۱۵ میلیون را دریافت کند. بنابراین اعداد با هم متفاوت خواهد بود. به شکل کمی و کیفی نظارت می‌شود. برای نقره و برنز هم اعدادی پیش‌بینی شده که برای برنز ۶۰ میلیون تومان و برای نقره هم بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان است. این از زمان کسب سهمیه است اما اگر ورزشکارانی بتوانند سهمیه نهایی خود را بگیرند هفت یا هشت ماه گذشته‌شان هم محاسبه می‌شود چون برخی ورزشکاران دو ماه مانده به المپیک سهمیه کسب می‌کنند و برخی از همین الان کسب سهمیه کرده‌اند. مابه‌التفاوتشان را با توجه به پیش بینی کسب مدالشان پرداخت می‌کنیم.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *