ابلاغ سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی به دستگاه‌ها/بهبود کیفیت «نان» از برنامه‌های مهم سند

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با بیان این که سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب و ابلاغ شده است، گفت: در این سند وظایف دستگاه‌های اجرایی مشخص شده است.

به گزارش سادس، دکتر محمداسماعیل مطلق گزارشی از اقدامات پس از تصویب سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی توسط دستگاه های اجرایی را تشریح کرد.

وی با بیان اینکه دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به دستور رئیس جمهور وظیفه پیگیری و اجرایی شدن این سند ملی توسط دستگاه‌های اجرایی را بر عهده دارد، اظهار داشت: دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی روند اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی را در دستور کار دارد.

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی افزود: سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب و توسط رئیس جمهور به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است. در این سند وظایف دستگاه های اجرایی مشخص شده است و یکی از موضوعات مهم، ” تولید و تامین پایدار غذا ” بر عهده وزارت جهاد کشاورزی سپرده شده است که از جمله آن ها می توان به محصولات باغی، زراعی و دامی اشاره کرد که باید در این زمینه به وظایف خود به خوبی عمل نمایند.

مطلق افزود: بر اساس دستور رئیس جمهور تمامی دستگاه‌های اجرایی باید به وظایف خود در اجرای بهتر این سند عمل کنند و رصد، پایش و نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی در این سند بر عهده دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی است. دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی جهت رصد و اجرایی شدن این سند ملی، ساز و کاری را تهیه کرده و کمیسیون ها و کمیته های مختلفی را در این دبیرخانه تشکیل داده است.

وی اظهار داشت: در سند ملی 300 اقدام ملی تعریف شده که باید توسط دستگاه‌های ذیربط اجرا شود و تقسیم کاری هم در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی انجام و وظایف و تکالیف به دستگاه های اجرایی ابلاغ شده است و همه دستگاه‌های اجرایی موظف شده‌اند تا برش برنامه عملیاتی تا پایان سالجاری و سال 1403 را تا 30 آبان ماه به دبیرخانه شورا ارسال نمایند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، مطلق با بیان این که یکی از برنامه های مهم در این سند ملی، بهبود کیفیت نان است، تاکید کرد: با توجه به اینکه نان یکی از غذاهای اصلی مردم است، باید توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشیم که در این راستا وزارت جهاد کشاورزی موظف است برای بهبود کیفیت گندم اقدامات لازم را انجام دهد چرا که اگر کیفیت گندم خوب نباشد آرد و نان خوبی نخواهیم داشت.

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در ادامه تاکید کرد: نظرات و پیشنهادات وزارت بهداشت در خرید تضمینی گندم در جهت کیفیت بهتر باید اعمال شود و همچنین دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی باید در قرارگاه امنیت غذایی جهاد کشاورزی عضو شود.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *