کاهش۳۳ درصدی مصرف آب با شناسایی نقاط آسیب پذیر ساختمان‌های شهرداری تهران

مدیرکل پشتیبانی معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، گفت: با شناسایی نقاط آسیب پذیر ساختمان های شهرداری تهران در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۲ درصد در مصرف برق، ۱۵.۵ درصد در مصرف گاز و ۳۳ درصد در مصرف آب صرفه جویی شده است.

به گزارش سادس، علیرضا محمودی آشتیانی درخصوص مدیریت منابع در پایتخت گفت: با شناسایی نقاط آسیب پذیر ساختمان های شهرداری تهران توانستیم در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۲ درصد در مصرف برق، ۱۵.۵ درصد در مصرف گاز و ۳۳ درصد در مصرف آب صرفه جویی شده است.

وی با بیان اینکه در اداره کل پشتیبایی ۱۱۰۰ نفر مشغول به کار هستند و لازم بود تا نگاه ویژه ای به موضوعات آموزشی این نیروها داشته باشیم، افزود: در سال ۱۴۰۱ و همچنین در سال جاری تلاش کردیم برنامه ریزی قابل قبولی را برای ارتقای سطح دانش همکاران انجام دهیم.

مدیر کل پشتیبانی شهرداری تهران ادامه داد: در این مدت ۱۲ هزار ساعت آموزش برای پرسنل برگزار کردیم. همچنین در حوزه ارتقای شغلی نیز ۳۷۱ نفر از پرسنل اداره کل در پست های مناسب جایگزین شدند.

وی با بیان اینکه وظایف اداره کل پشتیبانی به صورت روزمره بوده و در نتیجه سعی کردیم تا برای واحدها و بخش های مختلف شهرداری تهران از سال گذشته در موضوعات بهینه سازی مصرف حامل های انرژی و اقدامات زیربنایی و زیر ساختی اقداماتی انجام دهیم، یادآور شد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۱ مقرر شد تا نقاط ضعفی که در مصرف حامل های انرژی  داریم را شناسایی و رفع اشکال کنیم. به عبارتی تلاش کردیم تا مصرف حامل های انرژی را پایین بیاوریم.

آشتیانی بیان کرد: در سال ۱۴۰۱ توانستیم از ۳۵ مورد استاندارد موتورخانه ها، ۳۱ مورد استاندار مورد نظر را کسب کنیم.

وی با بیان اینکه در بخش های مختلف ساختمان های شهرداری باید سعی می کردیم تا منابع مصرف و خروجی ها را اصلاح  کنیم، تأکید کرد: بر همین مبنا در موضوعات سیستم های روشنایی و سیستم های مصرفی مانند گاز، آب و برق با تلاش همکارانم مشکلات در نقاط پر مصرف شناسایی شد. به عنوان مثال بسیاری از لامپ های پر مصرف به لامپ های کم مصرف تبدیل و بسیاری از خروجی های گاز با استاندارسازی موتورخانه ها بهینه سازی شد.

وی با بیان اینکه این اداره کل مسئولیت تامین تجهیزات مورد نیاز شهردار تهران در قالب کالاهای غیر مصرفی را نیز برعهده دارد، افزود: بر همین اساس در کنار صرفه جویی در حامل های انرژی ، تلاش کردیم در خرید کالاهای غیر مصرفی نیز صرفه جویی هایی انجام داده باشیم. بر همین اساس بالغ بر ۳ میلیارد تومان در حوزه خرید و در بخش اعطای مجوز خرید به سازمان ها و مجموعه های تحت پوشش شهرداری تهران نیز حدود ۱۴ میلیارد تومان صرفه جویی داشتیم و توانستیم با برگرداندن اقلامی که نیاز به بازسازی داشتند نقش تاثیرگذاری در خرید اقلام جدید داشته باشیم.

بر اساس گزارش سایت شهر، آشتیانی در پایان گفت: همچنین در سال ۱۴۰۱ با خرید ۲۴ دستگاه خودروی صفر کیلومتر بخشی از ناوگان فرسوده خودرویی سبک شهرداری تهران را ترمیم کردیم تا سرویس دهی بهتر را در انجام مأموریت ها داشته باشیم.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *