هاشمی: شان تیم فوتبال نبود که در آسیا مدال نگیرد

دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: اگر فدراسیون کمتر ورود می‌کرد، تیم فوتبال امید در بازیهای آسیایی هانگژو شانس مدال داشت.

 

به گزارش سادس، نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک برگزار شد و دبیرکل کمیته ملی المپیک مصوبات آن را اعلام کرد.
مناف هاشمی در مورد مصوبات بیان کرد: بعد از بازی‌های آسیایی اولین جلسه هیات اجرایی برگزار شد. جلسه ما نیمه کاره ماند و قسمت دوم جلسه و مصوبات آن به هفته آینده موکول شد. دو ، سه موضوع جدی در جلسه مطرح شد اما خروجی نداشت که اعلام کنم و هفته آینده مشخص می‌شود. گزارش مفصلی هم از بازی‌های آسیایی هانگژو اعلام شد. از نتایج کاروان گزارشی را ارائه کردیم. البته بیشتر اعضای هیات اجرایی در هانگژو حضور داشتند و از جزییات اطلاع داشتند.  
در مورد المپیک پاریس و بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ به صورت جزیی مطرح شد. قرار شد برنامه و راهکارها را هفته آینده  اعلام کنیم و نقش کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و هریک از اعضا مشخص شود. همچنین در مورد پیش بینی رشته هایی که در المپیک پاریس مدال می‌گیرند را مختصر صحبت کردیم و هفته آینده کامل بررسی می‌شود.
هاشمی در مورد اینکه گفته شده است تیم امید دو رییس داشت، بیان کرد: ما هم حرف ها آنها را قبول کنیم و هیچ حرفی نداریم. ما هیچ وقت دخالت نکردیم و فقط پیشنهاد دادیم اما قبول نکردند. از این پس خودشان تیم را به بازی‌های آسیایی و المپیک ببرند.برای کمیته  ملی المپیک هیچ فرقی بین فدراسیون فوتبال با سایر فدراسیون ها ندارد اگر کمک خواستند پشتیبانی می‌کنیم در غیر این صورت کاری نداریم.
او در مورد ایجاد حاشیه در تیم امید تاکید کرد: همه چیز گذشت و دیگر نمیخواهم به عقب برگردم. اگر فدراسیون کمتر ورود می‌کرد، تیم ما مدال می گرفت. چون هنگ کنگ کشوری نبود از آن ببازیم. برای این ارامش در تیم امید و همه فدراسیون ها باشد، فدراسیون فوتبال از الان کادر را شناسایی و نفرات را مشخص کند و ما پشتیبانی می کنیم تا دوگانگی نباشد. ما باید دنبال این باشیم تیم امید مدال بگیرد و شان ما این نیست تیم ما در آسیا مدال نگیرد.
او در مورد تکواندو و وزنه‌برداری شرایط خوبی در بازی‌های آسیایی نداشتند، گفت: فکر می کنم جلسه آینده در مورد رشته های المپیکی تصمیم گیری می‌کنیم، بهتر بتوانم پاسخ بدهم. با این حال کمیته ملی المپیک برای رشته هایی که شانس مدال در المپیک دارند، همه گونه حمایت را می کند و به صورت موردی توجهات ویژه خواهد کرد. الان راجع به این حمایت‌ها اظهار نظر نمی‌کنم و جلسات آینده حتما مصوباتی خواهیم داشت و رشته هایی مانند کشتی تکواندو وزنه‌برداری و رشته هایی که بوی مدال می‌دهند، حمایت می کنیم. دولت منابع خوبی اختصاص داده است و فدراسیون  هم برنامه باید بدهند. باید برنامه ها دقیق باشد تا اتلاف منابع نداشته باشند.
هاشمی در پاسخ به این پرسش که برای رشته هایی که قول مدال دادند اما نتیجه نگرفتند، چه برنامه ای دارید؟ گفت: فدراسیون ها باید برنامه چهار ساله تا دوازده ساله تعریف کنند. فدراسیون هایی که انتظار بود نتیجه بگیرند، باید از الآن برنامه ریزی کنندچون فرصت زیادی تا بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ نداریم. رشته های مانند ووشو، کوراش، ژیمناستیک و کشتی خوب کار کردند اما برخی رشته ها پایین تر از حد انتظار کار کردند. اگر ما روی رشته هایی مانند ژیمناستیک و اسکیت بیشتر کار کنیم، مدال های بهتری خواهیم گرفت.

او در مورد ژیمناستیک گفت: با آن مشکلات و اختلافات کسی فکر نمی کرد مدال بگیرد. ما مسئول برگزاری انتخابات نیستیم اما همه باید دست به دست هم دهیم  تا حل شود. ما نمی‌گویم تقصیر چه کسی است اما باید حل شود در غیر این صورت آن مدال نقره را نداریم. ۱۵ فدراسیون با سرپرست باشند، نمی‌توان انتظار مدال داشت. دنبال توجیه نیستیم اما واقعیات هم باید گفته شود.
او در مورد پیگیری برخی مسائل ناداوری در هانگژو گفت: هر اعتراضی را کمیته ملی المپیک بعد از اعتراض رییس  فدراسیون می‌تواند پیگیری کند. بعد از تکواندو، یک وزن کشتی و کبدی دوستان اعتقاد داشتند ناداوری انجام شده است اما دوستان اعتراض رسمی نداشتند که ما پیگیر شوند.  اما در چند رشته ناداوری انجام شد.
هاشمی با اشاره به پرداخت پاداش به مدال آوران گفت: ما ۵۵ میلیارد تومان برای کادرفنی و ورزشکاران به صورت آنلاین  پرداخت شد. برای تجهیزات و مربیان که فدراسیون  ها درخواست کمک داشتند، جداگانه مبلغی را پرداخت کردیم. در برخی رشته ها برای حضور بانوان محدودیت داریم  که در تعداد مدال تاثیر دارد با این حال کاروان ایران در  بازی‌های آسیایی بعدی که دست این هیات اجرایی است، می‌تواند متفاوت باشد.
انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *