ردپای محکم «گردشگری سلامت» در برنامه هفتم توسعه

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به توجه ویژه به «گردشگری سلامت» در برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: خیز دولت سیزدهم در برنامه هفتم توسعه مبنی بر کسب ۶ میلیارد یورو درآمد سالانه از محل گردشگری سلامت، صادرات یک‌میلیارد یورو تجهیزات پزشکی و دارو، جذب ۷۰۰ میلیون یورویی از طریق جذب دانشجویان پزشکی و… نشان دهنده باور دولت به ظرفیت‌های کشور است.

به گزارش سادس، محمدعلی محسنی بندپی در نشست هم‌اندیشی توسعه خدمات بین‌الملل سلامت که در محل وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: بخش مهمی از توسعه کشورها، توسعه روابط بین‌الملل است و هرچقدر این روابط گسترش یابد، قطعا توسعه پایدارتر خواهد بود. یکی از شاخصه‌های ارزیابی موفقیت دولت‌های مختلف هم موفقیت در نظام سلامت است. به برکت انقلاب اسلامی همه شاخص‌های نظام سلامت ما رشد قابل توجهی داشته است و دیگر نیازی به اعزام بیماران به خارج از کشور نیست.

وی افزود: ما برای اولین بار رد پای محکمی از گردشگری سلامت در قانون برنامه هفتم توسعه داریم؛ درحالی که در ۶ قانون اول شاید اسناد بالا دستی چندان در حمایت از فعالان عرصه کردشگری رد پای محکمی نداشتند؛ اما امسال اهداف کیفی و کمی برای این بخش دیده شده است که از جمله آن می‌توان به معافیت‌های مالیاتی و ارائه اختیار ویژه به استانداران برای گردشگری و بویژه گردشگری سلامت اشاره کرد.

او تاکید کرد: خیز دولت سیزدهم در برنامه هفتم توسعه مبنی بر کسب ۶ میلیارد یورو درآمد سالانه از محل گردشگری سلامت، صادرات یک‌میلیارد یورو تجهیزات پزشکی و دارو، جذب ۷۰۰ میلیون یورویی از طریق جذب دانشجویان پزشکی و… نشان دهنده باور دولت به ظرفیت‌های کشور است.

محسنی بندپی، ادامه داد: باید به فعالین بخش خصوصی این حوزه توجه بیشتری شود و در عین حال تکلیف قانونی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود داشته باشد تا از ظرفیت توریسم سلامت استفاده کنیم. گردشگری یک‌ کار تیمی است و باید همکاری بین بخشی تقویت شود و ما هم در مجلس شورای اسلامی آماده اصلاح هر مشکل احتمالی هستیم.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *