طراحی محور جامع و تحولی برای جلوگیری از فرسوده شدن بافتهای تاریخی پایتخت

جلسه نظارت میدانی و ستادی شهرداری منطقه ۱۱ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، مدیران کل این معاونت، شهردار و مدیران منطقه و حضور در محل پروژه های در حال انجام این منطقه برگزار شد.

به گزارش سادس، عباس شعبانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همکاران تازه درگذشته در منطقه ۱۹ و آرزوی علو درجات برای این عزیزان ازدست رفته و آرزوی صبر برای بازماندگان ایشان افزود: حضور در جلسات نظارت میدانی و ستادی در مناطق ۲۲ گانه شهر ما را به یک دید جامع و کالبدی از شهر تهران نزدیک می گرداند و ما باتوجه به این نظارت ها برای اهداف آتی و کوتاه مدت شهر یک برنامه ریزی دقیق و مستمر را ارائه خواهیم داد و شهرداران و مدیران مناطق از طریق این نظارت ها با جایگاه واقع خود در خدمت رسانی به شهروندان روبرو خواهند شد.

محلات باید شناسنامه ویژه خود را دارا باشند

دستگاه های نظارتی در مناطق ملزم به تهیه چک لیست های کنترلی-نظارتی هستند

معاون شهردار تهران در ادامه با بیان اینکه سیستم تحولی و نظارتی مناطق باید تا پایین ترین سطح مجموعه رسوخ کند و مردم کوچه و خیابان تحول را در شهر حس کنند، تأکید کرد: محلات و امکانات به کار گرفته شده در آنها باید شناسنامه ویژه خود را دارا باشند و مدیران و دستگاه های نظارتی در مناطق ملزم هستند چک لیست های کنترلی-نظارتی را تهیه و در امور روزمره به کارگیرند که این تحول کمک شایانی را به مباحث ارتقاء کیفیت عملکرد در مناطق خواهد کرد.

شعبانی با بیان اینکه خیابان های انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی در ادوار گذشته محورهای توسعه ای شهر بوده اند، افزود: جهت جلوگیری از فرسوده شدن شهر در بافت های تاریخی بویژه در منطقه ۱۱ نیازمند طراحی یک محور جامع و تحولی هستیم تا با یاری خدا بتوانیم در این مناطق مرکزی شهر که از جایگاه ویژه ای به لحاظ تاریخی و گردشگری برخوردار هستند با رو یکرد های حمایتی اتفاقات مثبتی را برای ایجاد تعلق خاطر بیشتر شهروندان این محدوده های شهر رقم بزنیم.

سید محمد موسوی شهردار منطقه ۱۱ نیز در ادامه این جلسه با ذکر ویژگی های شاخص شهری به لحاظ استقرار اماکن ویژه و دولتی در محدوده این منطقه به ارائه گزارشی مبسوط از وضعیت منطقه ۱۱ در محور های مختلف خدمت رسانی به شهر و شهروندان پرداخت و اظهار کرد: یکی از مهم ترین چالش های منطقه تداخل بافت مسکونی و تجاری می باشد که در نهایت منجر به از بین رفتن فضای سکونتی در این منطقه و تبدیل شدن به انبارها و مکان هایی شده است که غالباً دارای وضعیت پر خطر و ناایمن هستند که با برنامه ریزی های صورت گرفته جهت کاهش بافت فرسوده در این محدوده ۱۸۰ پروانه ساخت و ساز در بافت فرسوده را صادر کردیم.

موسوی شهردار منطقه ۱۱ با بیان اینکه این منطقه در روزهای ابتدایی حضورش ۱۱ ساختمان نا ایمن و پر خطر داشت گفت: امروز تعداد این ساختمان ها را به ۶ ساختمان تقلیل دادیم و برنامه ویژه این منطقه جهت جمع آوری سد معبر غیر مجاز و دستفروشان اجرایی می‌شود.

در ادامه این جلسه مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی وسرمایه انسانی و سید محمد فیاض مدیر کل هماهنگی، نظارت و کنترل معاونت هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران  و مهدی امیر آبادی مدیرکل دفتر پایش کنترل پروژه و ارزیابی عملکرد، گزارشاتی را درخصوص وضعیت پروژه های منطقه ۱۱ در حوزه های مختلف ارائه کردند.

نصراله آبادیان  شهردار منطقه ۷ نیز با همراهی معاون خدمات شهری و محیط زیست این منطقه با حضور در این جلسه گزارشاتی را از رفع نواقص و پیگیری ویژه و حل مشکلات مطرح شده در نظارت ستادی منطقه ۷ در هفته گذشته مطرح و گزارشی ویژه در خصوص و رفع بیش از ۹۰ درصدی موارد مطرح شده در منطقه ۷ را ارائه کردند.

بر اساس گزارش روابط عمومی معاونت هماهنگی و امور مناطق، شعبانی در خاتمه این نظارت ستادی با حضور در منزل پدر شهید پرویز الوندی و دلجویی از این خانواده شهید گرانقدر دیدار بعمل آورد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *