همسر شهید پیروی: ناصر، غارت جنگل را تحمل نمی کرد

سادس/گیلان شهید ناصر پیروی به «شهید مبارزه با مفاسد اقتصادی» مشهور است و از او به عنوان یکی از خوشنام‌ترین و دلیرترین جنگلبانان ایران یاد می شود.

به گزارش سادس، ناصر پیروی جنگلبان و رئیس اداره منابع طبیعی ماسال بود که به دلیل امتناع از برآوردن خواسته‌های گروهی سودجو در حوزه اراضی ملی، به شهادت رسید.

وی به «شهید مبارزه با مفاسد اقتصادی» مشهور است و از او به عنوان یکی از خوشنام‌ترین و دلیرترین جنگلبانان ایران یاد می شود.

شایسته یوسفی، همسر شهید «ناصر پیروی»، شهید گیلانی انفال در گفت وگو با سادس، با بیان اینکه عشق به جنگل و درختان برای همسرم به قیمت جانش تمام شد، اظهار کرد: شهید پیروی به جنگل و طبیعت عشق می ورزید و تا آخرین لحظه عمرش هرگز از حفاظت از انفال دست نکشید.

وی با بیان اینکه شهید پیروی هم مثل بقیه یک کارمند بود، اما تمام وقت و توان خود را برای انجام تکلیفش در قبال انفال گذاشته بود و به ساعت اداری بسنده نمی کرد، گفت: شهید پیروی برای اینکه آسیبی به جنگل وارد نشود، حاضر بود جانش را بدهد.

همسر شهید پیروی، با اشاره به حساسیت ایشان نسبت به صدای اره برقی در دل جنگل ها، اظهار کرد: روزی در حال رفتن به خانه پدری شهید، در جاده دیلمان بودیم که ناگهان صدای اره برقی را از دور شنید و از ما خواست که مابقی راه را به تنهایی برویم و خودش وارد جنگل شد تا مانع از قطع درختان شود.

یوسفی، با بیان اینکه ۱۸ سال از شهادت شهید پیروی گذشته و تاکنون هیچ نشان و تابلو و یادمانی در محل شهادت ایشان وجود نداشت، خاطرنشان کرد: اخیرا تابلویی در محل شهادت همسرم نصب شده که بسیار برای ما ارزشمند است و جای قدردانی دارد.

وی از دیگر ویژگی های شهید پیروی علاوه بر اهتمام در انجام وظیفه نسبت به انفال، رسیدگی به امور مراجعه کنندگان دانست و تاکید کرد: امروز مسئولان ما باید در دسترس مردم باشند و حرف های آنان را بشنوند و درصدد رفع مشکلاتشان برآیند؛ نه اینکه فقط به فکر رفاه خودشان باشند. بلکه باید کار مردم را در اولویت قرار دهند.

همسر شهید پیروی، با بیان اینکه ایشان برای انجام وظیفه شب و روز نمی شناخت و پیوسته در حال حراست و پاسداری از عرصه های ملی بود، اضافه کرد: داستان شهادت شهید پیروی بازتاب کشوری داشت، زیرا این شهید به معنای واقعی کلمه در راه انفال از جانش گذشت.

یوسفی با اشاره به مظلومیت امام حسین(ع) در کربلا، عنوان کرد: شهید پیروی همواره نگران جنگل ها بود و منطقه را کاملا می شناخت و مسیر ورود و خروج قاچاقچیان را شناسایی کرده بود و لذا برای ایجاد مانع بر سر راهشان خندق هایی را حفر کرده بود تا نتوانند به راحتی عبور کنند؛ این کار شهید پیروی به پیروی از سبک زندگی سیدالشهداست که برای حفاظت از اهل بیتش در برابر هجمه ظالمان، در پشت خیمه ها خندق ایجاد کرده بود.

وی با بیان اینکه شهید پیروی همگان را به دلسوزی و احساس مسئولیت نسبت به جنگل ها دعوت می کرد، گفت: شهید پیروی به فرزندانمان می گفت که جنگل ها خیلی زیبا هستند و خداوند و ائمه اطهار(ع) همواره انسان ها را توصیه به حفاظت از درختان کرده اند؛ احساس شهید پیروی از شکستن و بریدن شاخ و برگ درختان، مانند شکستن و بریدن و قطع کردن دست و پای خودش بود.

همسر شهید انفال، با بیان اینکه شهید پیروی غارت جنگل را تحمل نمی کرد، گفت: خودم معلم هستم و با الگوگیری از شهید پیروی همواره دانش آموزانم را به دوست داشتن جنگل ها تشویق می کنم، زیرا شهید پیروی می خواست که این جنگل ها برای آیندگان باقی بماند و نسل های بعد از ما نیز محیط سالم داشته باشند.

وی از مسئولان خواست برای معرفی بیشتر و بهتر شهید پیروی تلاش کنند و ادامه داد: همه شهدا عزیز هستند و جانشان را برای این آب و خاک دادند و باید خانواده های آنان را دریابیم؛ زمانی که همسرم شهید شد خیلی دوران سختی داشتیم، اما امروز راضی هستم که شهید پیروی در راه اعتقاد خود ماند و شهادت نصیبش شد؛ البته از پیگیری دستگاه قضایی نیز قدردانی می کنم که محکم و قاطع قاتلان شهید پیروی را به سزای اعمالشان رساندند.

یوسفی با بیان اینکه سه فرزند دارم که مانند پدر شهیدشان دوستار و حافظ طبیعت هستند، اضافه کرد: شهید پیروی زمانی که در ماسال بود بریدن درخت از جنگل ها منسوخ شده بود، زیرا شهید همه قاچاقچیان را شناسایی کرده و آنان را به کار گرفته بود؛ حتی یکی از اتاق های اداره منابع طبیعی شهرستان را به اره برقی هایی اختصاص داده بود که از قاچاقچیان به امانت گرفته بود تا برایشان نگهداری کند؛ در واقع شهید پیروی قاچاقچیان را مهار و به آنان اعتماد کرده بود تا از جنگل ها محافظت کنند؛ پس از شهادت ایشان نیز همین افراد یک هیئت عزاداری به راه انداختند و می گفتند که وقتی قاچاق می کردیم، همیشه دلهره داشتیم،  اما شهید پیروی این دلهره را از ما دور کرد و دنبال نان حلال رفتیم.

وی در پایان از همه مسئولان خواست راه و رسم شهید پیروی را دنبال کنند و گفت: شهید پیروی هرگز منتظر نمی ماند تا به او مسئولیت دهند، بلکه خودش کار را با عشق آغاز می کرد تا قاچاقچیان را از تخریب جنگل منصرف کند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *