افشین داوری: تغییر زمان برگزاری جام امام رضا(ع) معقول نبود

افشین داوری: تغییر زمان برگزاری جام امام رضا(ع) معقول نبود

سرپرست فدراسیون دوومیدانی گفت: تغییر زمان برگزاری جام امام رضا(ع) از ۳۰ اردیبهشت به خرداد ماه معقول نبود.‌

به گزارش سادس، سومین دوره رقابت‌های بین‌المللی دوو میدانی جام امام رضا(ع)گرامیداشت استاد علی باغبانباشی طی روزهای ۱۷ و ۱۸ خرداد به میزبانی ورزشگاه آفتاب انقلاب برگزار خواهد شد.

در این مسابقات هفت تیم باشگاهی از ایران و پنج تیم خارجی حضور دارند. عراق، ارمنستان، تاجیکستان، افغانستان و ایران کشورهای حاضر در این مسابقات هستند.

افشین داوری، سرپرست فدراسیون دوومیدانی در نشست خبری پیش از شروع این مسابقات گفت: جام امام رضا باید خیلی قوی تر و جدی تر تلقی می‌شد. امیدوارم بتوانیم در سال‌های آتی شرایط مطلوب‌تری برای این مسابقات فراهم کنیم‌. حداقل باید سه ماه قبل از مسابقات ستادی تشکیل شود و دوستان رسانه در جریان قرار بگیرند و نقطه نظراتشان را بگیریم تا بتوانیم جامی در شان امام رضا (ع) برگزار کنیم. 

او در ادامه افزود: قرار بود این مسابقه در ۳۰ اردیبهشت ماه برگزار شود اما به هر دلیلی به تاریخ فعلی منتقل شد. به نظرم خیلی با برنامه نبود و عقلایی نبود چون عقبه این روزها ارتحال امام و چند روز تعطیلی را داشتیم و می توانست آسیب جدی بزند. این اتفاق هم افتاد چون فکر می‌کردم برخی از کارهای برون مرزی انجام شده اما نشده بود و کارهای مربوط به اخذ ویزا برای برخی از کشورها از جمله هندوستان محدود شد. هندوستان خیلی دوست داشت شرکت کند. وقتی چنین جام هایی در تقویم کنفدراسیون آسیا و جهان قرار می گیرد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. الان برخی از ورزشکاران دختر و پسر ما در اینجا می‌دوند چون ۳۰ امتیاز برایشان خواهد داشت. 

او  افزود: باید بتوانیم  در آینده کارهای دیگری انجام بدهیم از جمله پرداخت جایزه دلاری تا به ورزشکاران انگیزه بدهد. ما باید پیشنهاد این موضوع را به کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش بدهیم و از این موضوع برای ارتقاء دوومیدانی خودمان استفاده کنیم.

داوری به لزوم فراهم کردن امکانات برای برگزاری این مسابقات در سال‌های آینده گفت: برای ارائه تقویم برنامه خودمان به آسیا نیاز به امکانات خوب حرفه‌ای داریم که باید حداقل در چند استان مطرح مثل خراسان رضوی فراهم کنیم. مشهد امکانات زیرساختی از نظر استادیوم را دارد. ظرفیت لازم را دارد اما به تجهیزات نیاز است و اگر قرار است این مسابقات تداوم داشته باشد و امتیازش از ۳۰ تا ۱۰۰ برود، نیازمند توجه است. 

سرپرست فدراسیون دوومیدانی با بیان اینکه اگر در خدمت جامعه دوومیدانی باشم به موضوعاتی از جمله مدارس دوومیدانی تاکید می‌کنم، ادامه داد: از روز اول بر این موضوع تاکید کرده‌ام. ما ۶۳ مدرسه دوومیدانی داشتیم که ورزشکاران خوبی را هم شناسایی کردیم. الان هم باید وضعیت این مدارس را بررسی کنیم. همچنین برنامه بلندمدت، میان مدت وکوتاه مدت داریم. کوتاه مدت که بحث بازی‌های آسیایی و سهمیه المپیک پاریس است. میان مدت برای چهار سال بعد از المپیک است و بحث استعدادیابی و توجه به رده‌های پایه است.

او در ادامه افزود: یک احسان حدادی برای المپیک پرورش دادیم و صاحب یک مدال المپیک شدیم، اگر به پیشینه احسان حدادی  و تیمش برگردیم نزدیک ۱۴، ۱۵ ورزشکار خوب بودند که بیشترشان صاحب مدال آسیا شدند. بالغ بر ۲۰ سال زمان برد که به یک مدال المپیک رسیدیم. شعار ۱۴۷ مدال المپیک نیاز به پیشینه طولانی مدت دارد و بخشی از آن توجه به جوانان و نوجوانان است.

ادامه دارد…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *