تابلوی مدارس خیرساز نباید تغییر کند/نیاز دومیلیون فرزند مهاجر افغانستانی به مدرسه 

رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز با بیان اینکه امیدوارم به زودی به عدد ۶۰ هزار خیر مدرسه ساز در کشور برسیم، گفت: اکنون ۵۰ هزار خیر مدرسه ساز در سطح کشور داریم و سه شرط برای رسیدن به این هدف باید رعایت شود. 

به گزارش سادس، ناصر قفلی در بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان تهران با بیان اینکه آورده خیرین با توجه به جشنواره های خیرین که برگزار  شده است امسال دوبرابر سال گذشته و به ۸۰۰۰ میلیارد تومان رسیده است، گفت: امیدوارم در طول سال این مقدار بالاتر هم برود. 

وی افزود: البته هنوز اول راه هستیم. شش میلیون ایرانی خارج از کشور داریم که ۶۰۰ هزار نفرشان امکانات مالی دارند و ما به یک درصدشان یعنی ۶۰ هزار نفر نیاز داریم. اکنون خیرین خارج از کشور ۳۰ هزار نفر هستند. 

رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز با بیان اینکه امیدوارم به زودی به عدد ۶۰ هزار خیر مدرسه ساز در کشور برسیم، گفت: اکنون ۵۰ هزار خیر مدرسه ساز در سطح کشور داریم و سه شرط برای رسیدن به این هدف باید رعایت شود؛ شرط نخست تکریم خیرین است. خیرین چیزی نمی‌خواهند. از مسئولان، فرماندارها، بخشدارها و… می‌خواهم که به تکریم خیرین توجه داشته باشند. 

قفلی افزود: شرط دوم اینکه ادارات نوسازی استان ها قراردادهایی که می‌بندند را محترم بشمارند و تاریخ ها را عقب نیندازند، مگر با رضایت فرد خیّر. اگر هم مشکلی وجود دارد، خیّر را راضی و قانع کنید که از شما شکایتی و نارضایتی نداشته باشند. 

وی ادامه داد: شرط سوم آنکه مسئولان ادارات به خودشان اجازه ندهند اسم مدرسه خیرساز را عوض کنند. اگر جرئت کنند و این کار را انجام دهند به سرپرست آموزش و پرورش اطلاع می‌دهیم. این فعل حرام و حق الناس است. 

رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز همچنین با اشاره به اینکه شش میلیون مهاجر افغانستانی داریم و دومیلیون فرزند آن‌ها به کلاس درس نیاز دارند، گفت: اگر این بچه‌ها امکانات داشته باشند پیشرفت می‌کنند و به آینده ایران هم کمک می‌کنند اما اگر رهایشان کنیم، آسیب زا می‌شوند. 

قفلی مدارس دوشیفته  را مناسب آموزش و پرورش ندانست و گفت: بچه ها باید در یک شیفت و در شیفت صبح درس بخوانند. ما ۵۰ هزار میلیارد تومان بودجه برای سال آینده نیاز داریم، ۱۰ هزار میلیارد خیرین تعهد می‌کنند و ۱۰ هزار میلیارد تومان هم دولت بدهد. 

رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز افزود: خطاب به سرپرست وزارت آموزش و پرورش می‌گویم که اجازه ندهید به ما اوراق سه ساله بدهند، زیرا اوراق قیمت های ما را بالا برد. 

وی اضافه کرد: ۳۰ هزار میلیارد تومان از محل فروش املاک و دارایی های مازاد باید تامین شود تا از این وضع اسفناک خارج شویم. کلاس های درس باید ۳۰ نفره و مدارس تک شیفته شوند. 

رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز در پایان گفت مشکل ما در منطقه ۲۲ این است که مجتمع‌های ساختمانی تعهدات خود را انجام نمی دهند. ۲۰۰ هزار دانش آموز در سال‌های آینده در این منطقه داریم و ۴۰۰ مدرسه نیاز داریم که مسئولان منطقه‌ قول هایی در این زمینه به ما داده اند. 

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *