کووید کودکان را در فقر فرو برد

سادس/خراسان رضوی ۱۰۰ میلیون کودک در دو سال اول همه‌گیری کووید-۱۹ در فقر فرو رفتند که این رقم ۱۰ درصد بیشتر از سال ۲۰۱۹ است.

به نقل از ویفروم، استفاده از فناوری‌های دیجیتال برای ایجاد یک زیرساخت عمومی دیجیتال می‌تواند به ما کمک کند تا جامعه‌ای ایجاد کنیم که همه کودکان در آن گنجانده شده و دارای نمایندگی، فرصت و حقوق بدون تبعیض باشند. زیرساخت‌های عمومی دیجیتال می‌توانند دسترسی به خدمات حفاظتی و بهداشتی را امکان‌پذیر کنند، فقر را کاهش دهند و دسترسی آموزشی را برای کودکان در سراسر جهان افزایش دهند.

به نظر می‌رسد در بسیاری از نقاط جهان، بدترین وضعیت همه‌گیری کووید- ۱۹ به پایان رسیده و زندگی‌ به حالت عادی قبل از همه‌گیری بازگشته است با این حال، این مورد برای همه نیست. سایه‌ای که این همه‌گیری ایجاد کرده طولانی است و هنوز هم زندگی کودکان را به ویژه در کشورهای کم درآمد و متوسط جهان مشخص می‌کند.

اختلال جهانی در آموزش ناشی از بیماری همه‌گیر، بحران را تشدید کرد که مشابه‌ای نداشت و اثرات شدیدی بر یادگیری گذاشت. سیستم‌های آموزشی در سراسر جهان متوقف شدند و کیفیت و دسترسی فرصت‌های یادگیری از راه دور تا حد زیادی متفاوت بود. آنها در بهترین حالت، جایگزینی جزئی برای یادگیری حضوری بودند. در حالی که برای اولین‌بار در سه دهه گذشته، شاهد بزرگترین عقب‌نشینی پایدار در واکسیناسیون دوران کودکی هستیم؛ اکنون حدود ۲۵ میلیون کودک سالانه واکسن‌های نجات‌بخش را از دست می‌دهند.

اگر می‌خواهیم تا سال ۲۰۳۰ به اهداف توسعه پایدار نزدیک شویم و جامعه‌ای را ایجاد کنیم که در آن همه کودکان در آن گنجانده شده و از اختیار، فرصت و حقوقشان بدون تبعیض برخوردار باشند، به تلاش‌های جمعی و مجدد نیاز است. فناوری‌های دیجیتال می‌توانند به ما کمک کنند تا آن جهان را برای کودکان بسازیم.

استفاده از فناوری‌های دیجیتال، دسترسی عادلانه به اتصال و ایجاد زیرساخت‌های عمومی دیجیتال پایه به‌طور فزاینده‌ای به‌عنوان روش‌های مؤثر برای دسترسی کودکان و نوجوانان به آموزش، بهداشت و حمایت شناخته می‌شود.

یونیسف متعهد به همکاری با شرکای خود برای پیشبرد اجرای زیرساخت‌های عمومی دیجیتال برای هر کودک است. با هم می‌توانیم آینده‌ای بسازیم که در آن از فناوری‌های دیجیتال استفاده می‌شود تا هر کودکی بتواند پتانسیل خود را به کار گیرد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *