بیانیه ۱۹۴ نماینده مجلس در پاسخ به دخالت های مکرر فرانسه در امور داخلی ایران

یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی بیانیه نمایندگان مجلس شورای اسلامی در پاسخ به دخالت های مکرر فرانسه در امور داخلی ایران را قرائت کرد.

به گزارش سادس، احمد امیرآبادی فراهانی در جلسه علنی امروز چهارشنبه (۲۳ آذرماه) مجلس شورای اسلامی بیانیه ۱۹۴ نفر از نمایندگان در پاسخ به دخالت های مکرر فرانسه در امور داخلی ایران را قرائت کرد که متن آن به شرح زیر است:

«اخیرا نمایندگان مجلس ملی فرانسه و مقامات ارشد این کشور از جمله رئیس جمهور و وزیر خارجه این کشور در اقدامی مداخله جویانه و برخلاف اصل عدم مداخله در امور داخلی کشورها که یکی از اصول بنیادین حقوق بین الملل و از اصول مندرج در منشور ملل متحد است به ویژه بند ۷ ماده ۲ منشور ملل متحد اظهارات و اقدامات مداخله جویانه ای در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران داشته اند و جمهوری اسلامی ایران را متهم به اقداماتی نموده اند که فرانسه ید طولانی در آنها دارد.

رئیس جمهور فرانسه از یک سو رهبران منافقین را که یک گروه تروریستی است در خاک خود جای داده و از آنها حمایت می کند،‌ در اقدامی هتاکانه با مخالفین جمهوری اسلامی ایران که رسما دنبال براندازی کشور عضو سازمان ملل است، جلسه برگزار می کند و از سوی دیگر جاسوسان خود را با پوشش های مختلف به داخل کشور می فرستد تا با حضور در آشوب ها و مدیریت آنها و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران آسیب بزند و آن را خدشه دار نماید. یا به مراکز حیاتی جمهوری اسلامی ایران آسیب بزند و زمانی که دستگیر می شوند با فشارهای رسانه ای و سیاسی دنبال آزادی جاسوسان خود می افتند.

فرانسه در حالی از حقوق زنان در جمهوری اسلامی ایران دفاع می کند که کتب تاریخی مملو از تصاویر جنایتی است که این کشور در ۳۰ سال جنایت در الجزایر مرتکب شده به ویژه قتل عام اکتبر ۱۹۶۱ که در الجزایر انجام داده اند. فرانسه با این تاریخ طولانی در جنایت حق ندارد از حقوق بشر دم بزند و با دخالت های نابجای خود در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران پرچم سفیدی در دستان ناپاک خود بلند نماید.

 این موارد و مسائل مهم دیگر نشان می دهد که نمایندگان مجلس فرانسه مسائل مهمتری برای بررسی و بازخواست از دولت فرانسه دارند تا شاید پاسخی برای مردم این کشور داشته و بهتر است به جای دخالت در امور داخلی ایران در اسرع وقت پاسخ این همه جنایت فرانسه در تاریخ و در دوران معاصر را بدهند.»

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *