بدری: سیاست گذاری‌های اجتماعی و فرهنگی بر پایه واقعیت و اقتضائات روز باشد

نماینده مردم اردبیل با تاکید بر اینکه چالش های جدید نیازمند پاسخ‌ها و رویکردهای نو هستند، گفت: برای حفظ ارزش‌های اسلامی و جامعه باید رویکرد ایجابی جایگزین نگاه سلبی شود و سیاست گذاری های اجتماعی و فرهنگی بر مبنای واقعیت‌ها و اقتضائات روز جامعه انجام شود.

به گزارش سادس،‌ صدیف بدری در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز یکشنبه (۲۰ آذر ماه) مجلس شورای اسلامی با تبریک روز معلولین و مشکلات مبتلا به آنها، گفت: امیدوارم گرامیداشت این روز به تجلیل از چهره های موفق معلول و گرفتن عکس های یادگاری محدود نشود و مسائل،‌ چالش ها و دغدغه های آنها در مسیر بهره‌مندی حداکثری از حقوق شهروندی و تسهل زمینه تحصیل،‌ اشتغال و ازدواج معلولان با افزایش عملی حمایت ها و سیاست گذاری موثر اجتماعی برطرف شود.

وی با اشاره به روز دانشجو گفت: ۱۶ آذر روز بزرگی است که با ظلم ستیزی و عدالت خواهی عجین است و برهه ای بی بدیل برای یادآوری رسالت خطیر آرمانگرایی و آزادی دانشجویان فهیم است.

نماینده مردم اردبیل در ادامه خطاب به نمایندگان مجلس تاکید کرد:‌ در روزهایی که جامعه بیش از هر زمان دیگری تشنه گفت و گو، تبیین، همدلی،‌ تحلیل و همگرایی است باید از ظرفیت عظیم دانشگاه و دانشجو به نحو مطلوب بهره برد. تقویت تشکل‌های مختلف دانشجویی‌، زمینه سازی برای حضور صاحبنظران و تحلیلگران از گرایشات و جریان‌های فکری مختلف در دانشگاه، شنیدن بی واسطه صدای دانشجو توسط مسئولین و ایجاد فضای گفت و گو و مناظره در فضای آکادمیک با سازوکار کرسی های آزاداندیشی قابل تحقق است و نباید تعلل کرد و باید در کنار شعارها و وعده‌ها، اقدام عاجل در دستور کار وزارت علوم و روسای دانشگاه ها قرار گیرد، چرا که «با حلوا حلوا گفتن دهان شیرین نمی شود».

عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر بسیاری از دانشجویان ما دهه هشتادی هستند،‌ خاطرنشان کرد:‌ آنها نسلی سراسر شور،‌ نشاط و انرژی با مطالبات،‌ زاویه دید و ویژگی های منحصر بفرد هستند که باید پویایی و تحولات جامعه را دریابیم و تغییرات بین نسلی را درک کنیم.

بدری با تاکید بر اینکه مسائل و چالش های جدید نیازمند پاسخ ها و رویکردهای نو هستند، یادآور شد: برای حفظ ارزش های اسلامی و جامعه باید رویکرد ایجابی جایگزین نگاه سلبی شود و سیاست گذاری های اجتماعی و فرهنگی بر مبنای واقعیت ها و اقتضائات روز جامعه انجام شود و مدیریت علمی و برنامه محوری در اولویت قرار گیرد و در مواجهه با کم کاری ها و قصورهای احتمالی مسئولیت پذیری و فرهنگ عذرخواهی نهادینه شود.

وی خطاب به نمایندگان مجلس گفت:‌ تاریخ این آب و خاک تاریخ رشادت و ایثار است و مردم بارها امتحان خود را با سربلندی پس داده اند و در دوران دفاع مقدس تمام مردم در مقابل دشمن متجاوز سینه سپر کردند. باید با افتخار در مقابل عظمت این ملت سر فرود آورد و از سرمایه های معنوی مملکت حراست کرد. صیانت از وحدت ملی، توسعه عدالت اجتماعی و افزایش امید در گرو بهره گیری از تک به تک اصول قانون اساسی کشور است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهارکرد:‌ زمینه اجرایی شدن اصل ۲۷ قانون اساسی و بسترسازی برای بیان دغدغه ها و اعتراضات مسالمت آمیز مردم باید در اولویت دولت و وزارت کشور باشد. مردم از اقشار مختلف جامعه حق دارند دغدغه ها و گلایه های خود را در بستری معقول و امن به گوش مسئولین برسانند تا فاصله مردم و دولت روز به روز کاهش یابد و امکان سوء استفاده از بیگانگان سلب شود.

بدری در ادامه خطاب به رئیس جمهور گفت:‌ حذف ارز ۴۲۰۰ علیرغم هشدارهایی که سال گذاشته دادم، بازار دارو را متزلزل کرد و رنجی مضاعف بر بیماران تحمیل کرد. اقدامات جبرانی دولت قابل تقدیر است اما ای کاش علاج واقعه را قبل از وقوع می کردید.

وی به دو وعده بزرگ رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: این دو وعده احداث یک میلیون واحد مسکونی و ایجاد یک میلیون شغل در سال بود که در سال دوم دولت دو مجری اصلی این دو وعده نه تنها کار چندانی از پیش نبردند، بلکه با استعفا از صحنه خارج شدند.

نماینده مردم اردبیل عنوان کرد: آقای رئیس جمهور؛ شما که همواره بر پرهیز از انجام کار نمایشی تاکید داشتید و اجرای صادقانه وعده های و برنامه ها را مطالبه می کردید،‌ عملکرد دولت در بخش مسکن و اشتغال را چگونه ارزیابی می کنید؟ امیدوارم با حضور آقایان مرتضوی و بذرپاش در وزارتخانه های کار و راه شاهد اقدامات عملی و محسوس در حوزه مسکن و اشتغال باشیم تا دغدغه مردم و جوانان در این دو بخش حساس کاهش یابد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *