قطب تولید انار جهان، یک پنجم تولیدش سردخانه دارد!


سوم آبانماه سال جاری بود که خبری با عنوان “انبارهای سنتی، جولانگاه کرم گلوگاه انار” بر روی خروجی پایگاه خبری سادس قرار گرفت و در این خبر معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه از تولید کنندگان انار خواسته بود تا میوه برداشت شده را در انبار استاندارد یا سردخانه نگهداری کنند و از دپوی انار در انبارهای سنتی خودداری کنند تا از گسترش آفت کرم گلوگاه جلوگیری شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *