علت تشکیل صف‌های طولانی در نانوایی‌های اهواز چیست؟


رییس اتحادیه نانوایان اهواز گفت: به طور کلی عامل مهم تشکیل صف‌های طولانی در واحدهای نانوایی اهواز کمبود واحدهای نانوایی در سطح شهر و کم‌بودن سهمیه آرد واحدهای نانوایی است. چون هر چقدر سهمیه آرد بیشتر باشد ساعات پخت نان بیشتر می‌شود و در نتیجه مشتری هم اطمینان خاطر پیدا می‌کند که در هر ساعتی که به واحدهای نانوایی مراجعه کند نان به دست می‌آورد و در نتیجه صف‌های طولانی تشکیل نمی‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *