پیگیری کاهش تعرفه واردات ماشین‌آلات صنایع نساجی به یک درصد

سادس/زنجان رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: کاهش تعرفه واردات ماشین‌آلات صنایع نساجی به یک درصد در مجلس پیگیری می‌شود.

به گزارش سادس و به نقل از روابط‌عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی زنجان، مصطفی طاهری روز گذشته (۱۴ شهریورماه) در نشست با فعالان صنعت نساجی استان با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته به همت اتاق بازرگانی زنجان از واحدهای تولیدی صادراتی صنعت نساجی استان، ابراز کرد: در صنعت نساجی رتبه دوم کشور را داریم که نشان از ظرفیت بالای این صنعت در استان است.

وی با بیان اینکه ۸ درصد کل صنعت استان در حوزه نساجی قرار گرفته و اشتغال بالایی را نصیب خود کرده است، تصریح کرد: این صنعت با ظرفیت بسیار خوبی که در خود دارد می‌تواند با شکوفا شدن، شاخص اشتغال را نیز افزایش دهد.

طاهری با بیان اینکه در استان زنجان رویکرد جدیدی آغاز شده و آموزش‌ها در حال حرکت به سمت مهارت‌ورزی و آموزش آن است، گفت: بر همین اساس در چند بخش با سازمان‌ها و دستگاه‌هایی چون آموزش فنی و حرفه‌ای، آموزش و پرورش و دانشگاه‌های استان برنامه‌هایی در زمینه ایجاد آموزش‌های مهارت‌محور صورت خواهد گرفت.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در راستای بهبود صنعت نساجی در استان زنجان و در کشور گام برداشته و در راستای تسهیل زمینه فعالیت فعالان در این بخش موارد را در مجلس پیگیری خواهیم کرد، اظهار کرد: در چارچوب قانون هر آنچه در توان باشد را برای بهبود و توسعه این صنعت و اقتصاد کشور به کار خواهیم گرفت.

پیگیری کاهش تعرفه واردات ماشین‌آلات صنایع نساجی به یک درصد

این نماینده مجلس از پیگیری کاهش تعرفه واردات ماشین‌آلات صنایع نساجی از ۵ درصد به یک درصد خبر داد و افزود: ما در مجلس حمایت از تولید را وظیفه خود می‌دانیم.

طاهری با تاکید بر اینکه پتانسیل استان در حوزه صنعت نساجی بسیار بالا است، ابراز کرد: صنعت نساجی از صنایع بزرگ و بسیار خوب استان زنجان است که می‌تواند اشتغال و توسعه اقتصادی خوبی را ایجاد کند.

وی صنعت نساجی را یکی از صنایع پاک برشمرد و یادآور شد: این صنعت به شدت اشتغال‌زا بوده و ظرفیت‌های بالایی در استان دارد که با همکاری و هماهنگی می‌تواند هر چه بیشتر شکوفا شود.

طاهری با بیان اینکه در بخش نیروی کار ماهر در استان با مشکل مواجه هستیم، تصریح کرد: صنعت نساجی می‌تواند با همکاری دانشگاه، آموزش و پرورش و آموزش فنی و حرفه‌ای، نیروی کار ماهر مورد نیاز خود را آموزش داده و به کار گیرد.

گفتنی است، در این جلسه فعالان حوزه صنعت نساجی استان زنجان نیز به بیان مشکلات، پیشنهادات و موارد خود پرداختند که از آن جمله می‌توان به موضوع مواد اولیه وارداتی، تولید با کیفیت و رقابتی، تعرفه واردات، تسهیلات وارداتی، تجارب موفق سایر کشورها در حمایت از صنعت نساجی، واقعی شدن تعرفه‌ها، زنجیره تولید در صنعت نساجی، حمایت‌ها در این بخش و برنامه‌های صادراتی قوی برای حضور در بازار کشورهای مختلف، نابسامانی‌های ارزی و مساعدت‌های حوزه بانکی و مشکلات و موارد مربوط به آب اشاره کرد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *