غذای ۲۰ میلیون نفر در مراحل تولید تا مصرف ضایع می‌شود/اهمیت تجاری‌سازی فناوری پلاسما در کشور


سرپرست دانشکده علوم و فناوری های همگرای واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد با بیان این‌که اتلاف بیش از ۳۵ درصد مواد غذایی و محصولات کشاورزی در مراحل مختلف از تولید تا مصرف به گونه‌ای است که عملا غذای ۱۵ تا ۲۰ میلیون نفر از جمعیت کشور ضایع می‌شود، گفت: هدف فناوری‌های جدید مانند پلاسما افزایش ماندگاری مواد غذایی با بهبود کیفیت و حفظ ترکیبات فعال در غذاها، افزایش قدرت و سرعت و بازده جوانه زنی بذور و همه این‌ها بدون استفاده از سموم شیمیایی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *