اعزام تیم های وصول مطالبات به شعب موسسه ثامن

سرپرست مدیریت شعب اصفهان موسسه اعتباری ثامن با تشریح استراتژی ها در فرآیند وصول مطالبات، از اعزام تیم های دایره وصول مطالبات به شعب به منظور بررسی چالشها، و ارائه ی راهکارهای برای بهبود و تسریع وصول مطالبات خبر داد.

به گزارش سادس به نقل ازخبرهای بانکی، محمد هدایت در جلسه روسای شعب و دوایر ستادی سرپرستی اصفهان عملکرد شعب را در جذب منابع مثبت ارزیابی کرد و با تقدیر از تلاش همکاران گفت: در شرایط حساس و رقابتی فعلی، جذب منابع مالی نقش مهمی در پیشبرد اهداف ثامن دارد.

وی با تاکید بر مصرف بهینه منابع و رشد متوازن در تمامی شاخص ها به همکاران توصیه کرد به معرفی طرح ها و خدمات تسهیلاتی اهتمام ویژه داشته باشند.

سرپرست استان اصفهان ارتقای بهره وری شعب را درگرو آموزش و توانمند سازی کارکنان جوان عنوان کرد و افزود: ساختارهای تیمی به عنوان اصلی گریزناپذیر در مدیریت و کنترل شعب باید محور اصلی فعالیت ها باشد.

هدایت در انتها نیروی انسانی را سرمایه اصلی سازمان دانست و خواستار اشاعه فرهنگ مشارکتی و ایجاد محیطی خلاق و کارا در تمام شبکه شد.

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *