تدوین برنامه «عدالت و تعالی نظام سلامت» در وزارت بهداشت

سادس/خراسان رضوی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی از تدوین برنامه «عدالت و تعالی نظام سلامت» در وزارت بهداشت خبر داد.

بهرام عین‌اللهی روز پنج‌شنبه در جریان سفر هیات دولت به خراسان رضوی، در جلسه شورای اداری شهرستان بردسکن افزود: با اجرای این برنامه، تلاش می‌شود در مناطق کم برخوردار با توجه به منابع موجود، خدمات گسترش یابد.

وی تصریح کرد: از روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی از جمله دانشگاه علوم پزشکی مشهد خواسته شده تا در این مسیر همکاری و مشارکت داشته باشند تا بتوان بخشی از مشکلات و کمبودها را برطرف نمود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حضور هیات دولت در مناطق محروم و کم برخوردار را نشان از دغدغه دولت در رفع مشکلات در نقاط مختلف کشور دانست و تصریح کرد: پس از دوران هشت سال دفاع مقدس و پس از مأیوس شدن دشمن از حربه‌های مختلف برای به زانو در آوردن میهن، کشورمان درگیر تحریم‌ها و فشارهای ناجوانمردانه متعددی شد و امروز دشمنان انقلاب اسلامی تلاش می‌کنند با تحریم‌ها و فشار بیشتر، مردم را از انقلاب اسلامی مأیوس کنند.

وی بیان کرد: جنگ اقتصادی شاید به مراتب از جنگ تحمیلی دشوارتر باشد و مسدود کردن منابع غذایی و دارویی فشارهای مضاعفی را به مردم وارد می‌کند.

عین الهی گفت: این تحریم‌ها با هدف این بوده که دولت به هدف اصلی خود که افزایش رفاه مردم است، نرسد. از ابتدای کار دولت، تلاش شد به دور از وعده و قول دادن به مردم، به اهداف خود عمل کنیم و تاکنون در این مسیر گام برداشتیم.

وی افزود: در آغاز کار دولت سیزدهم، روزانه ۵۰ هزار مورد ابتلا به کرونا، ۱۸ هزار بستری، ۸۰۰۰ بیمار در بخش‌های مراقبت ویژه بستری می‌شدند و روزانه بیش از ۷۰۰ هموطن جان خود را از دست می‌دادند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین در حوزه واکسیناسیون گفت: تاکنون ۱۴۷ میلیون واکسن با کمک مردم تزریق شده و در این برنامه، اگر تنها از ظرفیت پرسنل بهداشتی و درمانی استفاده می‌شد تزریق این تعداد واکسن دو سال زمان می‌برد اما با مشارکت مردم در حال حاضر، کشورمان، جزء ۱۰ کشور دنیا در اجرای برنامه واکسیناسیون محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه حضور نیروهای جوان از ظرفیت‌های مهم شهرستان بردسکن محسوب می‌شود، تصریح کرد: باید از امکانات موجود به شکل مطلوب استفاده کرد و می‌توان برای گسترش خدمات، از تله مدیسین بهره برد.

عین‌اللهی گفت: رئیس جمهور بر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام تاکید دارد. در حال حاضر ۲۲۰ پروژه با پیشرفت بالای ۷۰ درصد در کشور در حال اجراست لذا بر این اساس ساخت بیمارستان جدید در بردسکن امکان‌پذیر نیست اما با توجه به نیاز شهرستان، می‌توان از منابع غیردولتی برای اجرای این پروژه استفاده کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست با بیان اینکه شهرستان بردسکن، امسال نخستین شهرستان برخوردار از نظر تعداد توزیع متخصص محسوب می‌شود، اظهار کرد: امسال شهرستان‌هایی که از نظر بعد مسافت به مشهد مقدس فاصله بیشتری دارند، تعداد متخصص بیشتری اعزام شد تا ضمن گسترش دسترسی و خدمات‌رسانی، از انتقال بیماران به سایر شهرستان‌ها جلوگیری شود.

شاپور بدیعی با اشاره به اختصاص دستگاه سی تی اسکن و دستگاه اکسیژن ساز به بیمارستان ولیعصر (عج) بردسکن اظهار کرد: بخش مراقبت‌های ویژه این مرکز درمانی، چهار تخت مصوب دارد که با اتمام اعتبار بخشی دو تخت ویژه دیگر نیز اختصاص خواهد یافت.

بردسکن از امکانات و تجهیزات لازم در حوزه بهداشت و درمان محروم است

فرماندار بردسکن نیز در سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به این شهرستان طی سخنانی در جلسه شورای اداری با اشاره به اینکه تمامی مطالبات شهرستان دسته‌بندی و به صورت مکتوب تحویل نماینده تام‌الاختیار رئیس‌جمهور شده است، گفت: با توجه به اینکه بردسکن در یک چهارراه مواصلاتی قرار گرفته است متأسفانه تنها بیمارستان شهرستان از یک قدمت ۴۰ ساله برخوردار و از امکانات و تجهیزات لازم در حوزه بهداشت و درمان محروم است.

علی دهقان‌زاده افزود: مجوز بیمارستان ۱۷۰ تختخوابی بردسکن اخذ شده و احداث این بیمارستان ضروری است لذا می‌طلبد این پروژه در ردیف پروژه‌های کد دار ملی قرار بگیرد.

وی وضعیت فضای فیزیکی بیمارستان و تجهیزات پزشکی و کمبود متخصص را از مهمترین مشکلات حوزه بهداشت و درمان عنوان کرد و مطرح کرد: متأسفانه از مجموع بیش از هزار کیلومتر راه حتی یک کیلومتر راه دوبانده نداریم و جاده‌های مواصلاتی شهرستان که بار ترافیکی بالایی دارند اصلاً وضعیت مناسبی ندارند و هر از چند گاهی شاهد تصادفات دلخراشی در محورهای شهرستان هستیم.

فرماندار بردسکن عنوان کرد: پروژه باند دوم جاده بردسکن به خلیل‌آباد و بردسکن به انابد و پروژه کنارگذر بردسکن که قریب ۲۰ سال از آغاز عملیات اجرایی آنها می‌گذرد به دلیل کمبود اعتبار راکد مانده و باوجود همه پیگیری‌ها هنوز نتیجه‌ای به دنبال نداشته است.

دهقان‌زاده اظهار کرد: کم‌عرض بودن جاده بردسکن به سبزوار و جاده بردسکن به انابد و درونه که جزو محورهای ترانزیتی شهرستان بردسکن محسوب می‌شود از ایمنی لازم برخوردار نیست و فاقد شانه خاکی است که تعریض و آسفالت این محورها نیازمند تخصیص بودجه است.

وی با بیان اینکه شهرستان بردسکن قریب به ۵۰ هزار بیمه شده تبعی دارد و باوجود اینکه مجوز احداث درمانگاه تأمین اجتماعی گرفته شده است ولی هنوز کار خاصی برای این پروژه صورت نگرفته که احداث درمانگاه تأمین اجتماعی یکی از نیازهای اصلی منطقه است.

وی تعیین تکلیف خاموشی چاه موتورهای کشاورزی، احداث اورژانس هوایی، احداث ناحیه صنعتی در بخش انابد و احداث یک انبار امداد و نجات در دهستان درونه با توجه به گسل معروف درونه و درخواست تسهیلات کم‌بهره و بلاعوض در بخش مسکن و کشاورزی را از دیگر درخواست‌های شهرستان برشمرد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *