تولید نوعی پروتئین فوق شیرین طبیعی در جو


پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی مطالعاتی برای تولید نوعی پروتئین شیرین کننده از گیاه آفریقایی در جو تراریخته را در دستور کار دارند و امیدوارند تا ۳ ماه آینده به جو تراریخته دست یابند.

ارسال شده در دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

توصیه‌های وزارت بهداشت در پی خیزش گرد و غبار در تهران

ی مهر ۴ , ۱۴۰۰
رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به شاخص هوای ناسالم برای همه گروه‌ها در برخی مناطق تهران و وزش باد که منجر به خیزش گرد و غبار در مناطق غربی شهر تهران شده است، گفت: در این شرایط توصیه می‌شود که گروه‌های حساس از تردد […]