آغاز برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی از ۲۰ اسفند

برنامه عملیاتی مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی از روز دوشنبه بیستم اسفندماه آغاز می‌شود.

به گزارش سادس، حمید انصاری – مدیرروابط عمومی معاونت بهداشت در این باره گفت: هدف از اجرای این برنامه حفظ و ارتقاء بهداشت مواد غذایی و اماکن در راستای سلامت مسافران نوروزی و شهروندان است.

وی گفت :اولویت بازرسی های بهداشت محیط، مراکز و اماکن حساس از جمله رستوران ها به ویژه رستوران های بین راهی، اماکن اقامتی، تفرج گاه‌ها و پایانه های مسافربری خواهد بود.

انصاری افزود: این برنامه از ۲۰ اسفند ماه سالجاری تا ۱۵ فروردین ماه ۱۳۹۸ با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح از ۸ صبح تا ۸ شب (با توجه به موقعیت مکانی و زمانی تا ساعت ۲۴ قابل تغییر است) در ساعت های اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل همراه با آنکال در ستاد معاونت های بهداشت بعد از ساعت تیم های کشیک تا ۸ صبح روز بعد در سراسر کشور اجرا می‌شود.

بنابر روابط عمومی معاونت بهداشت، وی گفت: تعداد ۳۰۰۰ تیم بهداشت محیط در روزهای عادی، تعداد ۱۰۰۰ تیم بهداشت محیط در روزهای تعطیل و تعداد ۴۵۰ تیم کشیک و انکال در این برنامه شرکت خواهند داشت.

وی مهم‌ترین اهداف این برنامه را  کنترل و بازرسی بهداشت محیطی مراکز و اماکن حساس تعریف شده طبق دستورالعمل و برنامه عملیاتی، کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از مراکز و اماکن بین راهی، کنترل و بازرسی از مراکز اقامتی و تفرج گاه‌ها و اماکن زیارتی، کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از مراکز عرضه دخانیات به ویژه قلیان طبق برنامه کنترل دخانیات، کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از سامانه‌های آبرسانی و کنترل کیفی مواد غذایی در سطح عرضه با اولویت سنجش توسط تجهیزات پرتابل اعلام کرد.

انتهای پیام

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *