فرمانده انتظامی استان از دستگیری عامل اصلی شهادت سروان “محمد تقی زاده” در شهرستان ایرانشهر خبر داد.
وی افزود: ماموران انتظامی پس از انجام اقدامات تخصصی شبانه روزی و اشراف اطلاعاتی ،محل اختفای عامل اصلی به شهادت رساندن این مامور نیروی انتظامی را در یکی از روستاهای شهرستان ایرانشهر شناسایی کرده و این محل را به طور نامحسوس تحت کنترل قرار دادند.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد:پس از اطمینان از حضور این شرور در مخفیگاهش،بلافاصله تیم های تخصصی و عملیاتی پلیس وارد عمل شده و در یک عملیات هماهنگ و غافلگیرانه ،این شرور مسلح را دستگیر و در بازرسی از محل ،دو قبضه سلاح کلاش ،یک دستگاه خودرو مسروقه و مقادیر زیادی داروهای قاچاق را کشف کردند.
سردار رحیمی با اشاره به اینکه تحقیقات تخصصی پلیس از این متهم همچنان ادامه دارد،خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی با اشراف اطلاعاتی خود اجازه نخواهد داد که قانون شکنان و مخلان امنیت عمومی در هیچ نقطه ای از این استان پهناور احساس آرامش کنند.#