شهرام امیری که اسرار درجه یک نظام را در اختیار دشمن قرار می‌داد، اعدام شد/ کشورهای دروغگوی مدعی حقوق بشر حق ندارند در امور داخلی ما دخالت کنند

حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای با اشاره به اجرای حکم اعدام شهرام امیری، گفت: این فرد از ابتدا در دادگاه بدوی به اعدام محکوم شده بود.

به گزارش سادس حجت الاسلام و‌المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در یکصدمین نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه ضمن تبریک به مناسبت دهه کرامت و روز خبرنگار اظهار کرد: کار خبرنگاری، کاری سخت و پرمسئولیت است. اداره یک رسانه کار آسانی نیست و کار سختی است که اگر این کار سخت با مراقبت و رعایت موازین انجام شود، اجر و پاداش آن بسیار زیاد است و اگر خدای ناکرده مراقبت نشود و انسان دستخوش بعضی از مسائل شخصی ،‌جناحی و گروهی شود، مشکلات آن نیز زیاد است.

وی  خطاب به خبرنگاران گفت: در این رابطه انسان هم باید سختی کار را تحمل کند و هم اینکه نه پاداش داشته باشد و هم مورد مواخذه هم در این دنیا و هم در عقبی قرار گیرد. ان‌شاء‌الله شما عزیزان هم مراقب باشید که همه جوانب را رعایت کنید. از شما بزرگوران شخصا تشکر می کنم که مطالب را خوب ضبط می کنید و خوب منعکس می نمایید. باز هم تاکید می کنم ضبط صحیح مطالب همانگونه که گفته می شود هم به نفع شما هم به نفع مردم وهم به نفع ماست.

سخنگوی دستگاه قضا در خصوص اعدام تعدادی از تروریست‌ها بیان کرد: اینها تعدادی از تروریست‌ها و آدم کش‌هایی بودند که مرتکب جنایات فراوان شده بودند و حدود 20 نفر از هموطنان ما را شهید و تعداد خیلی بیشتر و بیش از 40 نفر را معلول و مجروح کردند. این افراد سرقت‌های مسلحانه‌ای را در چند استان و چند شهر مرتکب شدند و مردم بیگناه را در میدان سنندج به رگبار گلوله بستند و آنان رامجروح و معلول نمودند.

معاول قوه قضائیه تصریح کرد: این افراد به بعضی از پایگاه های بسیج و نیروهای انتظامی حمله مسلحانه کردند و افرادی بودند که بعضا دچار جرم‌ها و سوابق کیفری متعدد بودند. این تروریست‌ها و آدم کش‌ها که امنیت کشور را با الهام گرفتن از دشمنان بیرون هدف قرار داده بودند و می خواستند جامعه و کشورمان را ناامن کنند و تلاش کرده اند که جریانهای تروریستی و تکفیری امنیت ایران را مخدوش کنند، با تلاش نیروهای مسئول در وزارت اطلاعات،‌ نیروی انتظامی و سیستم امنیتی کشور و با کمک قوه قضائیه به زحمت شناسایی شدند و در چارچوب موازین و مقررات قانونی با حضور وکیل به پرونده آنها در مدت طولانی و جلسات متعدد رسیدگی شد و در دادگاه بدوی حکم صادر شده است و پس از اعتراض آنها در دیوان عالی کشور، احکام صادره تایید شده و پس از آن به این افراد مهلتی داده شد تا توبه و جبران کنند.

وی گفت: این افراد نه تنها توبه نکردند، چه بسا از داخل زندان هم سعی می‌کردند که با اشخاص از بیرون مرتبط شوند و در داخل زندان نیز یارگیری کنند. برخی از آنها نیز که با قرار آزاد شده بودند، به داعش پیوستند و بر اساس اطلاعاتی که بدست آمده است، برخی از آنان نیز در کشورهای همسایه در پی همراهی با داعش کشته شدند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای ادامه داد: اینگونه افراد تروریست که افراد زیادی را شهید و مجروح کرده‌اند، سرقت مسلحانه داشته‌اند و بدفعات حمله مسلحانه داشته‌اند، اینها مجازات می‌شوند و مدعیان دروغین حقوق بشر که شنیده‌اند ما با تروریسم مبارزه می‌کنیم، فریادشان بلند می‌شود که چرا این تروریست‌ها را مجازات کرده‌اید. بنده در اینجا با صدای بلند خواهم گفت به هیچ وجه اجازه ناامنی در کشور داده نمی‌شود و چنانچه کسانی بخواهند با الهام از دشمنان قسم خورده ایران امنیت مردم و ایران را به هم بزنند، حتما مجازات خواهند شد.

سخنگوی دستگاه قضا اضافه کرد: باز هم اعلام می‌کنم به هیچ وجه کشورهای دروغگوی مدافع حقوق بشر غربی که دستشان به خون هزاران بیگناه آغشته است، حق ندارند در مسائل داخلی کشورمان مداخله کنند.

معاول اول قوه قضائیه گفت: این افراد که  با پرتاب موشک، در یک جا یک بیمارستان را منهدم می‌کنند و درجای دیگر یک مدرسه را با همه دانش آموزانش بخاک و خون می‌کشند و مردم بیگناه غیر نظامی را با بمباران هوایی نیست و نابود می‌کنند، اینها مدعی هستند که چرا چند تروریست که جنایات آنها توسط دادگاه محرز شده، طبق قانون، محاکمه و مجازات شده‌اند و اعتراض‌شان بلند می شود. به هر تقدیر اجازه دخالت در امور داخلی کشور را نخواهیم داد.

وی در رابطه با اجرای حکم شهرام امیری نیز گفت: این شخص با توجه به دسترسی‌های اطلاعات سری و بکلی سری نظام با دشمن متخاصم و درجه یک ما یعنی آمریکا ارتباط برقرار کرده بود، اطلاعات حیاتی کشور را در اختیار دشمن قرار داده بود که آمریکا در این پرونده از سیستم اطلاعاتی ایران رو دست خورد و به هیچ وجه تصور نمی‌کرد که ایران از ارتباط این فرد با آنها مطلع باشد.

سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: آنها با برنامه خاص وی را به کشور عربستان بردند و به شکل خاص از این کشور خارج کردند و تصور می‌کردند که همه اینها از چشم سیستم اطلاعاتی ایران پوشیده است؛ درحالیکه همه این اتفاقات زیر ذره بین اطلاعات جمهوری اسلامی ایران بود و پس از آنکه این فرد دستگیر شد و طبق قانون با حضور وکیل در جلسات متعدد محاکمه شد و حکم صادر گردید، حکم دادگاه بدوی از سوی متهم مورد اعتراض قرار گرفت. دیوان عالی کشور هم با وسواس به این پرونده رسیدگی کرد. به این دلیل می‌گویم با وسواس، چراکه جاسوس در پاره‌ای از موارد حکم اعدام دارد و در پاره‌ای از موارد مشمول حکم حبس می‌شود،. بنابراین دیوان عالی کشور در مواردی که حکم اعدام صادر می‌شود، با وسواس خاص این مسئله را بررسی می‌کند که در مورد این فرد که در دادگاه بدوی حکم اعدام برایش صادر شده بود و به آن اعتراض کرده بود، دیوان عالی کشور با وسواس به این پرونده رسیدگی و حکم را تایید کرد.

معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه علاقمند هستیم که همه مجرمین اصلاح شوند و توبه کنند،ادامه داد: این فرد از دسته افرادی بود که از این فرصت که پس از تایید حکم به او داده شد که مدت قابل توجهی نیز بود، استفاده نکرد. نه تنها توبه و جبران مافات ننمود؛ بلکه سعی کرد از درون زندان نیز اطلاعات را به غلط به بیرون بفرستد که به هر تقدیر پس از طی مراحل قانونی به مجازات رسید و دروغی هم از ناحیه بستگان وی مطرح شده بود که وی به ده سال زندان و چند ماه تبعیدی محکوم شده است که این کاملا کذب بود.

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *