کلاهبرداری به شیوه درج عکس متحرک برای پروفایل تلگرام

گروه استان ها-کرمانشاه- سرپرست پلیس فتا استان نسبت به تبلیغات در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی با مضمون نرم افزارهای قرار دادن عکس های متحرک یا gif به شهروندان هشدار داد.

به گزارش سادس به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ “کرم انگزی” در تشریح این مطلب گفت: این پیام تبلیغاتی تنها برای افزایش اعضای کانالها است اما گاهی نیز به کلاهبرداری اینترنتی ختم می شود زیرا هیچگونه نرم افزاری برای انجام این کار وجود نداشته و اگر قرار به گذاشتن تصاویر متحرک باشد خود اپلیکیشن این امکان را فراهم می کند.

این مقام مسئول ضمن تاکید بر عدم توجه هموطنان عزیز به این گونه تبلیغات افزود: در پیام های تبلیغاتی از نصب یک نرم افزار سخن گفته شده، نرم افزاری که احتمالا با نصب آن اطلاعات شخصی کاربر به دست سودجویان می افتد.
سرهنگ انگزی از مردم خواست به هیچ وجه اپلیکیشن های ناشناس را نصب نکنند و همچنین در صورت مواجهه با موارد مشکوک می توانند آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری، لینک ثبت گزارشات مردمی و یا شماره تلفن ۰۸۳-۲۱۸۲۳۹۷به پلیس فتا اعلام کنند

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *