مهمترین علت موفقیت مجرمان سایبری ناآگاهی کاربران مجازی است

کرمانشاه- سرپرست پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: مهمترین علت موفقیت مجرمان سایبری کمبود آگاهی کاربران و رعایت نکردن مسائل امنیتی توسط کابران است.

به گزارش سادس سرهنگ کرم انگزی ، در خصوص اقدامات پلیس فتا و ضرورت شکل گیری این نهاد در مجموعه ناجا اظهار داشت: پلیس فتا ناجا در سال ۸۹ به عنوان یکی از مراجع رسمی با هدف مبارزه با جرائم رایانه‌ای و اینترنتی تشکیل شد.

وی توسعه روز افزون فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات در کشور، افزایش کاربران و استفاده کنندگان از اینترنت و سایر فناوری‌های ارتباطی و ارتباطات ماهواره‌ای را از جمله دلایلی ذکر کرد که ایجاد و توسعه سازوکاری برای برقراری امنیت در فضای مجازی را الزام آور می‌کند.

سرپرست پلیس فتا استان کرمانشاه بر لزوم فعالیت پلیس تخصصی در مجموعه نیروی انتظامی و به منظور ایجاد امنیت و مقابله با جرائم رایانه‌ای تاکید کرد.

وی گفت: رشد قارچ گونه جرائم در فضای تولید و تبادل اطلاعات کشور یا فتا همچون جعل داده‌ها و عناوین، سرقت اطلاعات و داده‌ها، هک و نفوذ به سامانه‌های رایانه‌ای و اینترنتی، تجاوز به حریم خصوصی افراد و گروه‌ها، جرائم اخلاقی و سازمان یافته اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی لزوم ایجاد پلیس فتا را الزام آور نموده است.

این مسئول همچنین در خصوص اقدامات پلیس فتا برای حمایت از کابران و ایجاد امنیت در فضای مجازی گفت: پلیس فتا استان از طریق اطلاع رسانی در صدا و سیما و سایت های خبری و… و برگزاری کلاس آموزشی برای ادارات سازمان ها و دانشگاه‌ها سعی در ارتقا آگاهی افراد نموده است.

سرهنگ انگزی ناآگاهی کاربران را علت بروز مشکلات سایبری دانست و گفت: شهروندان در صورت مواجه شدن با هرگونه مشکل به سایت police.ir و یا از طریق شماره ۲۱۸۲۳۹۷ تماس حاصل نمایند.

برگزاری ۲ مانور مبارزه با داروهای قاچاق در فضای مجازی

وی مهمترین علت موفقیت مجرمان سایبری را کمبود آگاهی کاربران و رعایت نکردن مسائل امنیتی توسط کابران دانست و گفت: سال گذشته۱۶۴۴ بازدید از کافی نت‌های سطح استان داشتیم،۳۳۳ مورد بانک اطلاعاتی برای کافینت‌ها تشکیل شد همچنین ۱۹۳۲ آموزش و تعهد نی برای کافینت داران صدرت گرفت.

سرپرست پلیس فتا استان کرمانشاه با اشاره به وجود ۲۷۸ کافی نت در استان گفت: در شهرستان کرمانشاه تعداد ۱۸۷ کافی نت و در کل شهرستان‌ها نیز ۹۶ مورد داریم.

سرهنگ انگزی بیان کرد: به منظور مصون ماندن ادارات از حملات سایبری و جلوگیری از هک شدن شرکت‌ها و مراکز دولتی پیشنهاد می شود که نرم افزار دیواره آتش را نصب کند و اگر مشکلی پیش آمد با پلیس فتا تماس بگیرند.

وی برداشت اینترنتی غیرمجاز، شنود غیرمجاز، جعل رایانه‌ای، تخریب و اخلال در داده‌ها و سامانه ، سرقت و کلاهبرداری، جرائم علیه عفت و اخلاق، نشر اکاذیب، استفاده غیرمجاز از پهنای باند بین المللی برای برقراری ارتباطات مخابراتی، تولید و آموزش بدافزارها را از جمله موضعات مورد پیگیری پلیس فتا نام برد.

سرهنگ انگزی ادامه داد: شهروندان به محض مواجه شدن با مشکلی در فضای مجازی در اسرع وقت با پلیس فتا تماس بگیرند یا خواسته خود را به نظر دادستانی رسانده تا مورد به انتظامی ارجاع داده شود و مورد بررسی قرار گیرد.

وی در خصوص مقابله با تبلیغ داروهای قاچاق در فضای مجازی گفت: سال گذشته ۲ مانور در بحث مبارزه با داروهای قاچاق در فضای مجازی داشتیم که مجرمان نیز شناسایی و کشفیات قابل توجهی نیز داشتیم.

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *