«وحشت و واهمه شدید کشور های بزدل منطقه ای و فرا منطقه ای از ایران و شخصیت های برجسته و اسطوره های ایرانی در طول تاریخ زبان زد خاص و عام بوده است و این در حالی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی تنها کاری که از اغلب این جیره خواران برآمده است، پارس های پراکنده و صد البته از پشت تریبون هایی است که بین هزاران حصار امنیتی محبوس شده است، اما با این حال پاسخ های کوبنده ای از سوی ایران و همپیمانان این کشور دریافت کرده است، مانند رفتاری که «الجب»{یر}سعودی ها انجام داد و با مشتی از سوی شخصیت های ایرانی، عراقی و بین المللی پاسخی محکم دریافت کرد.»
به گزارش سادس به نقل از «سلامخبر» در عراق، هادی العامری دبیر کل سازمان بدر عراق، با تاکید بر اینکه ایران در مقابله با تروریسم داعش نقش فعالی داشته است و اگر حمایتهای جمهوری اسلامی ایران نبود عراق و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس به طور کامل به کنترل (گروه تکفیری صهیونیستی ) داعش در می آمد، به جو سازی برخی رسانه های مغرض منطقه علیه سردار قاسم سلیمانی و حضور مستثاران ایرانی در فلوجه، پاسخ داد.
دبیر کل سازمان بدر عراق، برخی رسانه ها را ستمکار و غیرمنصف دانست و گفت: آن ها در تلاش برای برانگیختن فتنه طایفه ای و قومی هستند؛ آن ها دشمن عراقند و نمی خواهند که این کشور به ثبات برسد، بلکه می خواهند وضع کنونی همچنان ادامه یابد و جنگ و اشغالگری استمرار داشته باشد و عراق در اشغال داعش باشد، آن ها نمی خواهند عراق، سامان یابد.
این فرماندۀ بسیج مردمی عراق، در ادامه تصریح کرد: سرلشکر سلیمانی، با موافقت دولت عراق در این کشور حضور دارد، و در پی کمک به سازمان های امنیتی در عملیات نظامی است؛ زیرا ایرانی ها در مبارزه با تروریسم، بسیار باتجربه اند.
وی تاکید کرد: آن ها موفق شدند، و یکی از مهم ترین دلایل حساسیت زیاد نسبت به آن ها، این بود که آن ها، موفق شدند.
العامری اعلام کرد : مداخله نظامی یعنی وارد شدن به خاک عراق بدون کسب موافقت دولت بغداد و امروز نظامیان ترکیه بدون موافقت بغداد در عراق مستقر شده اند، در حالی که دولت از آنها خواسته است که خارج شوند و من شخصاً به قاهره رفتم و شکوائیه ای به اتحادیه عرب تقدیم کردم و اتحادیه عرب نیز با اجماع اعضای خود خروج نظامیان ترکیه از خاک عراق را تصویب کرد.
العامری افزود : امروز هیچ کسی درباره دستاوردهای کشورهای عضو ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش که جنگنده هایش پیوسته بر فراز خاک عراق پرواز می کند، صحبت نمی کند، ولی حرف هایی درباره ایران وجود دارد و یکی از علل حرف هایی که درباره ایران زده می شود، موفقیت مستشاران ایرانی در عملیات ارتش و نیروهای مردمی عراق است؛ و ما از تجارب مستشاران ایرانی در مبارزه علیه گروه تروریستی داعش بسیار بهره برده ایم.
العامری افزود : حمایت های لجستیکی ، آموزشی ، تسلیحاتی و غیره ایران از ارتش عراق مطابق با توافقات تهران و بغداد است و این حمایت ها در قبال پرداخت مبالغی است ولی مساله مهم اینست که ایرانی ها از عراق در این شرایط مهم و حساس حمایت می کنند در حالی که کل منطقه و نَه فقط عراق در آستانه افتادن در دام جنایات تروریستی داعش بود.
هادی العامری خاطرنشان کرد: اگر چهار عامل نبود ، بی شک منطقه و عراق به سیطره داعش درمی آمد که فتوای مرجعیت نجف اشرف، لبیک گفتن مردم عراق به فتوای مرجعیت و فداکاری گروه های مقاومت اسلامی ۳ عامل از عوامل ایستادگی و پایداری عراق در برابر داعش است. گروه های مقاومت اسلامی تجارب و سوابق عملیاتی داشتند و نقش بسزائی در تأمین نیروهای مردمی و تشکیل بسیج مردمی ایفا کردند، در حالی که پلیس و ارتش در آن زمان قادر به تأمین نیروهای انسانی لازم نبودند و من خودم شاهد بودم که خانواده ها فرزندان خود حتی تک فرزندان شان را به میادین درگیری می فرستادند، و برخی از این تک فرزندان هم در درگیری ها شهید شدند. چهارمین و مهمترین عامل حمایت مستقیم جمهوری اسلامی ایران از عراق بود و شخص مسعود بارزانی رئیس منطقه کردستان عراق نیز بارها اعلام کرد که اگر حمایت های ایران نبود، اربیل تاکنون سقوط کرده بود و من (العامری) هم می گویم که اگر این عوامل چهارگانه نبود، ما امروز وضعیت دیگری داشتیم و تروریست های داعشی خبیث سیطره خود را بر همه کشورهای خلیج فارس گسترانده بودند.
هادی العامری اظهار داشت: هم اکنون ۶ هزار مشاور آمریکایی در عراق مستقر هستند که هیچ کسی درباره آنها حرف نمی زند، ولی حرف و حدیث هائی درباره مستشاران ایرانی که تعداد آنها ده ها نفر بیشتر نیست ، وجود دارد و علت این حرف و حدیثها اینست که مستشاران ایرانی موفق بوده اند و خالصانه کار می کنند و با ما در پیشبرد برنامه هایمان همراهی و همکاری می کنند و به ما در موقع لزوم مشاوره می دهند.
هادی العامری گفت: ایرانی ها به ما کمک می کنند و ما از تجارب و توانائی های آنها بسیار استفاده کرده ایم و باید از آنها به علت حمایت کردن از مردم عراق قدردانی کرد .
لازم به ذکر است پیروزی های اخیر نیروهای عراقی علیه داعش که با حمایت های جمهوری اسلامی ایران حاصل شده است، خشم سعودی ها را برانگیخته و آنها را به طرح ادعاهای تازه ای علیه ایران وا داشته است.
عادل الجبیر در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با فیلیپ هاموند در جده مدعی شد که ایران با حمایت از تروریسم و شبه نظامیان عراق و سوریه باعث انزوای خود شده و باید این سیاست را تغییر دهد.
الجبیر در ادامۀ ادعاهای خود، بدون اشاره به حمایت های عربستان از گروه های تروریستی در سوریه و عراق همچون داعش، افزود: «اعزام شبه نظامیان شیعه به عراق توسط ایران اقدامی غیرقابل قبول است و ایران مسبب فتنۀ مذهبی در عراق است».
در همین حال ثامر السبهان، سفیر سعودی در عراق در صفحۀ توییتر خود، ضمن طرح این ادعا که ایران به دنبال ایجاد نزاع میان شیعیان و سنیان است، نوشت: «ایران می خواهد آشوب ایجاد کند و با راه انداختن جنگ شیعه و سنی عرب ها را نابود کند. ایران هیچ اعتقادی به عرب های شیعه ندارد». او، همچنین، مدعی شد: «عرب های شیعه هم اعتقادی به ایران ندارند».
ابومهدی المهندس، فرمانده ارشد نیروهای بسیج مردمی عراق در واکنش به این اظهارات بی اساس سعودی ها در گفتگو با پرس تی وی گفت: «نیروهای داوطلب الانبار دوشادوش بسیج مردمی می جنگند و گرچه آنها را داوطلبان الانبار می نامند اما بخشی از الحشد الشعبی به شمار می آیند. هم اکنون ده هزار نیروی داوطلب در استان الانبار بسیج شده اند و شمار جوانان سنی نیروی بسیج مردمی به دوازده هزار نفر می رسد. الحشد الشعبی از نیروهای شیعه، سنی، کرد، ترکمن ها، ایزدی ها و مسیحی ها تشکیل شده است.»
المهندس از جنگ روانی ضد نیروهای عراقی خبر داد که برای شکست دادن تروریست های تکفیری داعش می جنگند.
وی، دولت آمریکا و برخی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس بویژه عربستان سعودی را به حمایت از داعش متهم کرد و گفت: نیروهای عراقی برای بیرون کردن تروریست های داعش و فراهم کردن زمینه بازگشت آوارگان عراقی به خانه هاشان بسیج شده اند.
المهندس افزود: « وظیفه ما حفاظت از سرزمین، مقدسات و زن و فرزندانمان است. داعش می خواست همان بلایی را سر ما بیاورد که سر ایزدی ها آورد و می خواست ما را هم همچون ترکمن ها در محاصره قرار دهد. لذا اقدام ما در جهت بازپس گیری فلوجه اقدامی تلافی جویانه نیست. بلکه می خواهیم همانگونه که در سامرا ، بیجی و شهرهای دیگر تروریسم را ریشه کن کردیم در فلوجه و دیگر مناطق هم همین کار را بکینم.»
المهندس تاکید کرد نیروهای بسیج مردمی عراق آنگونه که برخی رسانه های غربی و عربی ادعا می کنند، هیچ جرمی مرتکب نشده است.
این فرمانده ارشد بسیج مردمی عراق از دولت و ملت ایران برای حمایت معنوی و نیز اعزام مشاوران نظامی و ارسال سلاح مهمات به این کشور قدردانی کرد.
جیمز جفری از دیپلماتهای معروف آمریکایی و سفیر پیشین آمریکا در عراق نیز در گفتگو با تلویزیون بی بی سی، گفت: «عملیات آزادسازی فلوجه بسیار حائز اهمیت است. عملیات آزادسازی تکریت نیز که سال گذشته انجام شد، بسیار خوب بود. عملیات فلوجه آزمونی بسیار مهم است. فلوجه برای شیعیان عراق نیز منطقه ای حساس است زیرا در نزدیک بغداد و بین این شهر و شهرهای مقدس شیعیان یعنی کربلا و نجف قرار دارد. شیعیان بسیار علاقه مند هستند این منطقه را پاکسازی کنند. دولت عراق و نیروهای ائتلاف حاضر در عملیات فلوجه، نمی خواهند سنی های این منطقه به دامان گروه (تکفیری – صهیونیستی) داعش بیفتند زیرا برای بازپس گیری شهرهای بزرگ موصل در عراق و الرقه در سوریه، وجود این نیروهای مردمی ضروری است. نبرد نهایی برای آزادسازی این شهرها خواهد بود.»
در حالی که رسانه های حامی گروه های مسلح و تروریستی، تلاشی مذبوحانه را برای طایفه ای قلمداد کردن عملیات آزادسازی فلوجه در دستور کار قرار داده اند، شبکه السومریه، در هشتمین روز از این عملیات، تصاویری از شهروندانی منتشر کرد که از چنگ داعش گریخته و به نیروهای عراقی پناه آوردند.
نیروهای عراقی ضمن تامین امنیت این خانواده ها، آن ها را در مدرسه ای در منطقه گرمه مستقر و به آن ها رسیدگی کردند.
رسانه های مغرض ادعا می کنند که نیروهای عراقی، به منظور کشتار اهل سنت در فلوجه، وارد این شهر شده اند، این در حالی است که فلوجه از مرکزی ترین قرارگاه های عناصر تروریست داعش در عراق به شمار می رود و از ساکنان این شهر به عنوان سپرانسانی در برابر نیروهای عراقی استفاده می کنند، اما نیروهای عراقی تمام تدابیر لازم را به کار گرفته اند تا از آسیب دیدن غیرنظامیان جلوگیری شود.