پليس به تنهايي قادر به رفع معضل شبکه هاي اجتماعي نيست

 معاون اجتماعي انتظامي استان مطرح کرد: پليس در بحث معضل شبکه هاي اجتماعي يک ضلع کار است و خانواده ها و ساير نهادهاي ذيربط نيز در اين مسئله دخيل هستند که مشارکت و تعامل بيش از پيش آنان را مي طلبد.
به گزارش  سادس به نقل از پايگاه خبري پليس، سرهنگ “محمدرضا آمويي” در شوراي پيشگيري از حوادث و آسيب هاي اجتماعي که در ستاد انتظامي استان برگزار شد، گفت: شبکه هاي اجتماعي پديده اي نوظهور در عصر ارتباطات هستند که به دليل عدم آگاهي خانواده ها در برخورد با اين پديده، مشکلات بسياري را به بار آورده است.

وي افزود: گسترش شبکه هاي اجتماعي در کشورهاي درحال توسعه، امکان کنترل سبک زندگي را با مشکل مواجه کرده و از سوي ديگر با از بين بردن حريم خصوصي در سبک زندگي ايراني- اسلامي خانواده ها، شکاف ايجاد کرده است.

اين مقام انتظامي اظهار داشت: بر اساس تحقيقات انجام شده هر چقدر ميزان حضور افراد در شبکه هاي اجتماعي افزايش يابد به همان اندازه نيز گرايش به سبک زندگي مدرن نيز بيشتر مي شود.

سرهنگ آمويي تصريح کرد: نوجوانان از لحاظ عاطفي بيشتر درگير شبکه هاي اجتماعي مي شوند و نسبت به ديگر رده هاي سني آسيب پذيرترند‌، به گونه اي که اعتياد به دنياي مجازي، روز به روز بر پرخاشگري آنها مي افزايد.

وي با اشاره به اين که اين شبکه ها، مزاياي بسياري مي تواند داشته باشد، افزود: متأسفانه بسياري از کاربران ايراني از سر ناآگاهي مسير اشتباه را انتخاب مي کنند که جهت گيري منفي نسبت به اين شبکه ها را به همراه داشته است.

معاون اجتماعي انتظامي استان، ادامه داد: يرخي از هنجارشکنان با پنهان کردن هويت اصلي و معرفي چند هويت از خود، اقدام به کلاهبرداري از کاربران مي کنند که ممکن است به اشاعه انحرافات اخلاقي منجر شود.

سرهنگ آمويي، اظهار داشت:  آموزش مهمترين راهکار براي پيشگيري از آسيب شبکه هاي اجتماعي است که نيروي انتظامي با جديت اين مسئله را دنبال مي کند و با برگزاري کلاس هاي آموزشي در مدارس و دانشگاه ها تا حدودي موفق بوده است.

وي متذکر شد: پليس در بحث معضل شبکه هاي اجتماعي يک ضلع کار است و خانواده ها و ساير نهادهاي ذيربط نيز در اين مسئله دخيل هستند که مشارکت و تعامل بيش از پيش آنان را مي طلبد.

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *