بررسی ارتباط شیوع هپاتیت A با توت فرنگی در آمریکا

سازمان غذا و داروی ایالات متحده در حال بررسی ارتباط بین مواردی از شیوع هپاتیت A با توت فرنگی در این منطقه است.

به گزارش سادس، سازمان غذا و دارو در حال بررسی شیوع هپاتیت A در ایالات متحده و کانادا است که با توت فرنگی موجود در فروشگاه های مواد غذایی مرتبط است.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده اعلام کرد: ۱۷ مورد هپاتیت A و ۱۲ مورد بستری در بیمارستان مرتبط با مصرف توت فرنگی در ایالات متحده گزارش شده است.

این سازمان همراه با مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده و آژانس های بهداشت کانادا، در حال بررسی توت فرنگی های ارگانیک برخی برندهای مواد غذایی هستند که بین ۵ مارس تا ۲۵ آوریل خریداری شده اند.

به گزارش پایگاه آکسیوس، هپاتیت A یک ویروس مسری است که می تواند باعث بیماری کبدی شود و اغلب از خوردن یا نوشیدن آب یا مواد غذایی آلوده ناشی می شود. همچنین می تواند از طریق تماس نزدیک با فرد آلوده سرایت کند. به طور معمول، افراد مبتلا به عفونت هپاتیت A در مدت یک تا دو هفته بهبود پیدا می کنند اگرچه در موارد نادر می تواند مزمن شود.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *