به گزارش سادس ، استاد فلسفه اسلامی در جمع فرماندهان عالی ناجا در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در قم، با اشاره به اهمیت شغل نیروی انتظامی، اظهارداشت: هیچ جامعه متمدنی نیست که هدف از تشکیل دولت راحفظ امنیت نداند.
آیت الله مصباح یزدی گفت: در گذشته شهربانی بود و امروز نیروی انتظامی آیین نامه ها و کیفیت استخدام همان است تنها اسم آن عوض شده ، درست است پلیس ما مانند زمان شاه از لحاظ پیکره فرق نمی کند اما روح آن تفاوت زیادی کرده است.
وی با بیان اینکه امنیت کشور ما در سایه اعتقاد به خدا و دین است، گفت: سرانجام جهان این است که مومنین امنیت جهانی بوجود خواهند آورد و در روایات تفسیر به ظهور حضرت حجت(عج) می کنند که امنیت برای همه تامین می شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: البته امنیت به شرط ایمان و عمل صالح است که این امنیت در هیچ نظام دیگری نیست و روز به روز ناامنی دنیا بیشتر می شود و به سایرین هم سرایت پیدا کرده است.
سردار حسین اشتری فرمانده ناجا نیز در ابتدای این جلسه طی سخنانی با اشاره به برگزاری دوره های بصیرت در قم اظهارداشت: از سال های گذشته به دلیل نیاز نیروی انتظامی دوره های بصیرت راه اندازی شد و تقریبا تمام فرماندهان در سطوح مختلف به قم مشرف می شوند تا از فیوضات حرم مطهر حضرت معصومه(س) و علمای بزرگ بهره ببرند.
وی گفت:در این دوره ها از محضر علما و برجستگان دینی در موضوعات اخلاقی و احکام استفاده می شود و تاثیرات خوبی این کلاس ها برای مجموعه ناجا داشته و البته دوره متمرکز در قم برگزار و در سایر استان ها نیز نظیر این دوره ها اجرا می شود .
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی افزود:ناجا با توجه به گستردگی و تنوع ماموریت همواره نیازمند دوره های مبانی دینی و اخلاقی بوده تا شاهد پلیسی شایسته و بایسته در طراز جمهوری اسلامی ایران باشیم.
وی به تامین امنیت زائران در مراسم اربعین حسینی(ع) نیز اشاره کرد و گفت:با توان مضاعف بیش از ۲۰ هزار نیرو در سه مرز شلمچه، چزابه و مهران با جدیت و مجاهدتی که داشتند و به برکت آقا امام حسین(ع) ماموریت را به خوبی انجام دادند.
فرمانده ناجا با بیان اینکه بحمدالله وضعیت امنیتی خوبی در کشور حاکم است، گفت: فرماندهان ناجا ولایی و مطیع اوامر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و فرمانده کل قوا هستند و تبعیت محض از فرماندهی معظم کل قوا بهترین مدالی است که بر گردن آن هاست.#