مصرف سوسیس و کالباس به نصف رسید

 هزینه‌های تولید افزایش داشته و تولید فرآورده گوشتی گران تمام می‌شود اما قدرت خرید مردم کاهش داشته است.

به گزارش سادس به نقل ازجام نیوز”، محمد موسوی مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی ایران با اشاره به تعطیلی ۱۵۰واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی در دو‌سال اخیر گفت: تبلیغات منفی علیه صنعت فرآورده‌های گوشتی باعث کاهش تقاضا شده، ضمن این‌که هزینه‌های تولید افزایش داشته و تولید فرآورده گوشتی گران تمام می‌شود اما قدرت خرید مردم کاهش داشته است.

او ادامه داد: درحال حاضر گوشت مورد نیاز برای استفاده در این صنعت به اندازه کافی موجود نیست و هزینه تأمین آن بالاست. درعین ‌حال هزینه واردات نیز افزایش داشته و همین مسأله به افزایش هزینه‌ها دامن زده است. موسوی همچنین توضیح داد: میانگین مصرف فرآورده‌های گوشتی اعم از برگرها، سوسیس و کالباس از ٦,٥کیلو در‌ سال ٩٢ به ٣ کیلو در ‌سال ٩٣ رسیده و اگر هرچه سریع‌تر به مشکلات این صنف رسیدگی نشود، تعطیلی واحدها ادامه‌دار خواهد شد.

 

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *