پلمب کارگاه تولید چیپس

یک واحد تولیدی چیپس و پفک خانگی، غیرمجاز و غیربهداشتی را شناسایی کردند.
به گزارش سادس به نقل از کیهان،  رئيس مرکز بهداشت شماره 2 اصفهان گفت: بازرسان بهداشت محیط این مرکز، با توجه به گزارش مردمی به سامانه شکایات 190 مبنی بر فعالیت غیرمجاز کارگاه تولید چیپس در قسمت جنوب شهر اصفهان، یک واحد تولیدی چیپس و پفک خانگی، غیرمجاز و غیربهداشتی را شناسایی کردند.آیت سهرابی افزود: در این زمینه سه هزار کیلو سیب‌زمینی چیپس و پفک خانگی غیربهداشتی توقیف و محل کارگاه تعطیل و مهر و موم شد.
دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *