اقدام محققان کشور برای تولید شیرین کننده طبیعی در جو


پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی مطالعاتی برای تولید نوعی پروتئین شیرین کننده از گیاه آفریقایی در جو تراریخته را در دستور کار دارند و امیدوارند تا ۳ ماه آینده به جو تراریخته دست یابند.

ارسال شده در دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

سجادی: اندیشه‌ورزی در ورزش احیا می‌شود

ی مهر ۴ , ۱۴۰۰
وزیر ورزش و جوانان بیان کرد: جوانان عضو سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های جهادی پیرو رزمندگان هشت سال دفاع مقدس هستند. به گزارش سادس به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، دکتر سیدحمید سجادی در مراسم تجلیل از رزمندگان وزارت ورزش و جوانان با عرض تسلیت به مناسبت […]