تاثیر فاکتورهای غذایی بر سلامت روان زنان

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد: سلامت روان زنان بیش از مردان تحت تاثیر فاکتورهای غذایی است.

به گزارش سادس، محققان آمریکایی اظهارکردند: مصرف فست فودها، حذف وعده غذایی صبحانه و مصرف کافئین با بروز مشکلات روانی در زنان مرتبط است.

به گفته محققان، سلامت روان زنان بیش از مردان با نوع مواد غذایی مصرفی آنان در ارتباط است.

محققان آمریکایی اظهارکردند: پیش از این تحقیقاتی در مورد رژیم غذایی و خلق و خوی افراد انجام گرفته که نشان می‌دهد رژیم غذایی باکیفیت می‌تواند سلامت روان را بهبود دهد. در این بررسی جدید این موضوع مورد ارزیابی قرار گرفت که آیا تعدیل رژیم غذایی می‌تواند خلق و خوی مردان و زنان ۳۰ سال و بالاتر را بهبود ببخشد؟

در این بررسی گروه‌های غذایی مختلف که با بروز مشکلات روانی در زنان و مردان ۳۰ سال و بالاتر ارتباط دارد، مورد مطالعه قرار گرفت. یافته های به دست آمده نشان داد در مقایسه با مردان سلامت روان زنان ارتباط بیشتری با فاکتورهای تغذیه ای دارد.

به گزارش سادس به نقل از هندوستان تایمز، محققان آمریکایی همچنین تاکید کردند: در ارتباط با الگوهای تغذیه ای ناسالم، سطح مشکلات سلامت روان در زنان بیش از مردان است که تایید می‌کند زنان بیش از مردان احتمال دارد به مصرف مواد غذایی ناسالم رو آورند.

انتهای پیام

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *