معاون اجتماعي ناجا بر لزوم الصاق پيوست اجتماعي ، عمليات رواني و همراه سازي دستگاه ها همزمان با اجراي مأموريت ها تأکيد کرد و گفت: اتخاذ رويکرد اجتماعي در پيشگيري و کاهش جرايم نقش موثري دارد.
به گزارش سادس به نقل از پايگاه خبري پليس، ” سردار دکتر سعيد منتظرالمهدي” در نوزدهمين گردهمايي سراسري معاونان اجتماعي استان ها و پليس هاي تخصصي ناجا گفت:خداوند را شاکرم که يک سال ديگر گذشت و همه آن چه که در توان داشته ايم براي خدمت به مردمان عزيزمان به کار گرفتيم.
نقش معاونان اجتماعي در کاهش هزينه هاي اجتماعي
وي خطاب به معاونان اجتماعي استان ها و پليس هاي تخصصي ناجا گفت: تلاش شما عزيزان در اين حوزه مثمرثمر واقع شدو به لطف الهي،توانستيم با پيگيري هاي مستمر وبا آگاهي بيشترو آينده نگري ، مشاوره ، پيش بيني و پيشگيري در اين حوزه بسياري از هزينه هاي انتظامي را کاهش دهيم هر چند نياز به تلاش بيشتر داريم.
معاون اجتماعي ناجا با بيان اينکه رويکرد اجتماعي راهبرد امروز ناجا است، ادامه داد: اين رويکرد در پيشگيري و کاهش جرايم نقش بسزايي دارد.
مقبوليت اجتماعي ،لازمه انجام ماموريت ها با سرعت ،صحت و هزينه کم
وي در ادامه با بيان اينکه رفتار و منش کارکنان در کسب سرمايه هاي اجتماعي پليس نيز موثر است افزود: زماني مي توانيم مأموريت ها را به درستي ، با سرعت و با هزينه کم انجام دهيم که مقبوليت اجتماعي داشته باشيم .
سخنگوي ناجا ادامه داد:در بين بيشمار ماموريت هاي پليسي ،نظم انتظام بخشي، بست و گسترش امنيت از مهم ترين مأموريت هاي پليس است. امنيت محصول يک فرآيند جمعي است و براي ارتقاء امنيت، مشارکت همه دستگاه ها مخصوصا مردم لازم است امروزه در دنيا امنيت ديگر صرفا پليس محور ودولت محور نيست بلکه مردم محور است.
سردار منتظرالمهدي با بيان اينکه امنيت ابعاد مختلفي دارد، تصريح کرد: امنيت جاني ،مالي ،ناموسي،رواني،اخلاقي و اجتماعي از مولفه هاي مهم امنيت است وتمامي اين مولفه ها مد نظر مي باشد.
وي با اشاره به نظرسنجي صورت گرفته در ايام نوروز از شهروندان عنوان کرد: بالاترين احساس امنيت از ديدگاه مردم امنيت جاني عنوان شده است و اين بيانگر تلاش شبانه روزي همه همکاران ما از مرزها تا اقصي نقاط کشور است.
سخنگوي ناجا مطرح کرد: اگر به لحاظ سرمايه اجتماعي که مجموعه داشته هاي مادي و معنوي يک سازمان است خود را تقويت کنيم در پيشبرد اهداف موفق تر خواهيم بود.
وي مشارکت و اعتماد مردم به پليس را سرمايه اجتماعي دانست و افزود : رفتار و منش کارکنان باعث افزايش سرمايه اجتماعي پليس کارآمد مي شود.
اين مقام انتظامي خاطر نشان کرد: بايد در راستاي ارتقاء منزلت اجتماعي پليس هرچه در توان داريم به کار ببنديم.
سردار منتظرالمهدي در ادامه با اشاره به مأموريت هاي ناجا در حوزه هاي مختلف بر لزوم الصاق پيوست اجتماعي ،عمليات رواني و همراه سازي دستگاه ها همزمان با اجراي مأموريت ها تأکيد کرد.
راهکارهاي مقابله با آسيب هاي اجتماعي بايد علمي وکارشناسي شده باشد
وي با اشاره به نقش موثر رويکرد جامعه محور در کاهش آسيب ها ادامه داد: بايد پديده هاي اجتماعي و آسيب ها را شناسايي و راهکارهاي مقابله با آنها را به درستي ارائه دهيم . اين راهکارها بايد علمي و کارشناسي شده باشدوهماره چندگام ازپديده ها جلوتر باشيم تنها با پيشي گرفتن از پديده ها وآسيب هاي اجتماعي مي توانيم به معناي واقعي کلمه امنيت را در جامعه جاري وساري نمائيم.
معاون اجتماعي ناجا در ادامه با اشاره به فعاليت مشاوران و مددکاران اجتماعي در کلانتري ها و مراکز انتظامي عنوان کرد: بايد از دفاتر و دواير مشاوره و مددکاري بهره برداري مطلوب تري کنيم و فعاليت وسعي کارشناسان و مشاوران تنها صرف حل و فصل پرونده هاي ارجاعي نشود.
وي دانش و مهارت افزايي را لازمه کار مشاوران و مددکاران دانست.
سردار منتظرالمهدي در ادامه به مقوله آموزش همگاني تأکيد کرد و گفت: حضور کارکنان ناجا در مجامع عمومي ، آموزشي، دانشگاهي و … در راستاي ارائه آموزش هاي همگاني بايد به نحو شايسته وبا مطالعه وآمادگي قبلي صورت بگيرد.
سردار منتظرالمهدي در پايان اين نشست ضمن تشکر از همه مديران اجتماعي ناجا با تشريح رويکرد و اهداف معاونت اجتماعي ناجا در سال 95 ، بر تلاش بيشتر در راستاي خدمت رساني به مردمان عزيز تأکيد کرد.