به گزارش سادس به نقل از ارتباطات و اطلاع رسانی نخستین جشنواره فیلم مدافعان حرم، فرهاد توحیدی نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون درباره کارکرد و خروجی جشنواره های موضوعی در عرصه فرهنگ و هنر افزود: تلاش جشنواره های موضوعی فرهنگی و هنری با توجه به نقش و رسالت سینما این است که پیام مورد نظرشان را به گروه های هدف و مخاطبان خاص خود برسانند. بنابراین این عملکرد جشنواره های موضوعی به ویژه آن دسته که بر یک محور و موضوع مهم و به روزی، همچون جشنواره فیلم مدافعان حرم تاکید و تمرکز دارند می توانند برای مردم مفید و موثر باشند.
توحیدی در پاسخ به این که آیا جشنواره های موضوعی باید در تلاش برای جذب مخاطبان عام از طیف های مختلف جامعه باشند یا مخاطبان خاص خود را هدف پیام رسانی قرار دهند، بیان کرد: به نظرم این تصمیم بستگی به موضوع جشنواره دارد. برای مثال جشنواره یا رویدادی در حوزه صنعت قطعا مخاطبان محدودتری دارد. اما دفاع از حرم موضوعی عام است و جشنواره مربوط به آن هم باید عمومی باشد تا گروه های بیشتری از مردم را درگیر خود کند. در واقع موضوع خود، با دست اندرکاران و مخاطبانش گفت و گو می کند و معرف این هست که گروه های مرجع باید چه کسانی باشند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: به نظر می رسد با توجه به ناامنی ها و خطرات امنیتی در خاورمیانه که پیوسته رو به افزایش است، باید تلاش کرد تا آگاهی مردم نسبت به گروه های تروریستی و فعالیت های آنان بیشتر شود که جشنواره فیلم مدافعان حرم نیز چنین آگاهی رسانی را دنبال می کند. ضمن این که می توان به این واسطه هنرمندان را به فیلمسازی درباره موضوع مطرح شده ترغیب و تشویق کرد.
توحیدی با اشاره به یک ضرورت در برگزاری رویدادهای هنری و فرهنگی عنوان کرد: میزان اطلاع رسانی و تبلیغات بر یک رویداد فرهنگی و هنری اهمیت زیادی دارد و می تواند حوزه تاثیر و نفوذ آن را گسترش دهد. به نظر من جشنواره فیلم مدافعان حرم در اولین دوره برگزاری خود باید به این نکته توجه زیادی داشته باشد.
گفتنی است؛ نخستین دوره جشنواره فیلم مدافعان حرم به دبیری حمید یادروج در سطح ملی و در دو بخش مستند و نماهنگ به همت خبرگزاری فارس و با همکاری موسسه فرهنگی هنری کتیبه نوای فاطمی ۵ خردادماه سال جاری برگزار میشود. فیلمسازان تا ۱۰ اردیبهشت ماه فرصت دارند آثار خود را با مراجعه به سایت www.modafeanfilmfest.ir به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.