فرمانده انتظامی استان از کشف دو تن و ۲۴۲ کیلو انواع مواد مخدر، دستگیری یک قاچاقچی مسلح و توقیف سه دستگاه خودرو سبک در درگیری های مسلحانه جنوب این استان خبر داد
به گزارش سادس به نقل از پایگاه خبری پلیس سردار “حسین رحیمی” گفت: در راستای مبارزه شبانه روزی با سوداگران مرگ و با توجه به رصد مداوم باند های قاچاق مواد مخدر،ماموران انتظامی شهرستان ایرانشهر از فعالیت یک باند بزرگ که با استفاده از خودروهای تیز رو در جابه جایی مواد مخدر دخالت دارند، مطلع شدند.
وی افزود: ماموران پلیس با پایش های مداوم تخصصی و اشراف اطلاعاتی موفق به شناسایی دو دستگاه خودرو تویوتا حامل مواد مخدر متعلق به اعضای این باند در محور “سرباز – ایرانشهر” شدند.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان در ادامه بیان داشت: ماموران انتظامی خودروهای حامل مواد مخدر را تحت نظر قرار داده که سوداگران مرگ به محض مشاهده ماموران ،ضمن تغییر مسیر ناگهانی با پلیس به صورت مسلحانه درگیر شدند.
سردار رحیمی تصریح کرد: در این درگیری سوداگران مرگ با توجه به تنگ شدن عرصه بر خود ،با به جا گذاشتن خودرو های حامل مواد مخدر و استفاده از تاریکی شب از منطقه متواری شده و ماموران در بازرسی از این خودروها یک تن و ۶۶۴ کیلو تریاک کشف کردند.
این مقام ارشد انتظامی از اجرای یک عملیات موفق پلیسی دیگر خبر داد و گفت: ماموران انتظامی شهرستان سراوان یک باند قاچاقچیان مسلح را که با استفاده از یک دستگاه خودرو تویوتا در محور “اسفندک-سیرکان”در حال جابه جایی مواد مخدر بودند شناسایی کرده و پس از درگیری مسلحانه با آنها ضمن دستگیری یک قاچاقچی، خودرو حامل مواد مخدر را توقیف و ۵۶۳ کیلو تریاک و ۱۵ کیلو مرفین را که به صورت ماهرانه ای در گالن ها ی سوخت جاسازی شده بود به همراه یک قبضه سلاح کلاش ،کشف کردند.#