تقويت مباني ديني، محوري ترين راهبرد ارتقاء امنيت اخلاقي

جانشين فرماندهي انتظامي استان، تقويت مباني ديني و اعتقادي را راهبردي تاثيرگذار در ارتقاء امنيت اخلاقي در جامعه دانست و بر بهره گيري از سرمايه هاي اجتماعي در ارتقاء مشاركت هاي عمومي در اين حوزه تاكيد كرد.

به گزارش سادس به نقل ازپايگاه خبري پليس، سرهنگ ” يوسف سپهوند” در کميسيون امنيت اخلاقي فرماندهي انتظامي استان مركزي، اجراي طرح تشديد كنترل و نظارت بر واحدهاي صنفي را يكي از مأموريت هاي اولويت دار پليس عنوان کرد و گفت: پليس همواره در قالب اجراي طرح هاي مختلف كارشناسي شده، پيشگيري از تخلفات صنفي، ارتقاء امنيت اخلاقي در جامعه اصناف و پايبندي متصديان واحدهاي صنفي به قوانين و ضوابط ابلاغي را با جديت و احساس مسئوليت ويژه پيگيري مي كند.

وي افزود: بي ترديد ايجاد امنيت در جامعه و كاهش جرايم از اقدامات مهم پليس در جامعه است که مردم نيز مي توانند با ايفاي وظيفه امر به معروف و نهي از منكر پليس را در اين امر خطير ياري كنند.

سپهوند تقويت مباني ديني و اعتقادي را محوري ترين راهبرد يك جامعه در ارتقاء امنيت اخلاقي در جامعه دانست و ياد آور شد: اجراي طرح ارتقاء امنيت اجتماعي و اخلاقي با هدف افزايش احساس آرامش و مقابله با ناهنجاري هاي اجتماعي يکي از مطالبات به حق مردم از مجموعه پليس محسوب مي شود که هرگز نبايد در برآورده کردن اين خواسته مردمي از هيچ تلاشي دريغ کرد.

اين مقام انتظامي با تأکيد بر فرمايشات مقام معظم رهبري در زمينه حجاب و عفاف خاطر نشان کرد: تمامي مسئولان و دلسوزان در جامعه اسلامي بايد در اين زمينه همکاري کنند تا همواره جامعه اي در شأن انقلاب اسلامي داشته و بتوانيم با لطف الهي و همکاري يکديگردر ارتقاء امنيت اخلاقي جامعه سهيم باشيم.

پليس اسلامي نهادي خدمتگزار براي حفظ و ثبات امنيت

جانشين فرماندهي انتظامي استان مرکزي پليس جامعه اسلامي را نهادي خدمتگزار براي حفظ و ثبات امنيت شهروندان برشمرد و بيان کرد: ايجاد امنيت در سايه مشارکت همگاني آحاد جامعه تحقق و توسعه مي يابد و تک تک افراد يک جامعه بايد نقش و مسئو ليت خود را در امنيت اجتماعي شناخته و نسبت به آن پاسخگو باشند.

وي با تاکيد بر اين که پليس مکلف است با اخلاق مداري در چارچوب قانون به وظايف خود عمل کند،اظهارداشت: همواره براي تحقق عيني تکريم ارباب رجوع، بايد مواردي چون تقوا، خلوص نيت، بردباري، برخورد متواضعانه، رعايت عدالت و انضباط بايد در رفتار كاركنان تقويت شود.

سرهنگ سپهوند توجه به دغدغه هاي مردمي با انجام برآوردها، تحقيقات و پيمايش هاي ميداني را از رويکردهاي پليس استان در سير کلي به مسائل اجتماعي برشمرد و گفت: سرقت ، مواد مخدر، عفاف و حجاب و امنيت فضاي سايبري از مهم ترين دغدغه هايي است که پليس در مسائل اجتماعي شهروندان احصاء كرده و هم اکنون با بهره گيري از ظرفيت هاي استاني نسبت به آن برنامه ريزي و پيگيري دارد.

جانشين فرماندهي انتظامي استان مرکزي در پايان همکاري شهروندان با پليس را ابزاري در ارتقاء کيفي حوزه خدمت رساني پليس برشمرد و گفت: سامانه 197 سامانه اي مترقي و هدفمند است که شهروندان مي توانند همواره انتقادات و پيشنهادات خود را به صورت مستقيم با مسئولان انتظامي در ميان بگذارند.#

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *