فرمانده انتظامي شهرستان فرديس از توقيف يک دستگاه خودروي سواري “بي ام و” با 43 ميليون و 600 هزار ريال خلافي در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش سادس به نقل از پايگاه خبري پليس، سرهنگ احمدي با اعلام اين خبر گفت: ماموران گشت پليس راهور شهرستان فرديس يک دستگاه خودرو سواري “بي ام و” را به علت تخلفات حادثه ساز متوقف کردند.
وي افزود: پس از توقف و استعلام از مرکز اجرائيات پليس راهور شهرستان، مشخص شد که اين خودرو داراي 43 ميليون و 600 هزار ريال خلافي است.
فرمانده انتظامي شهرستان فرديس، اظهار داشت: برابر تبصره ماده 8 قانون رسيدگي به تخلفات رانندگي در صورتي كه مبلغ جريمه خودرويي به 10 ميليون ريال برسد، مراتب به مالک خودرو اعلام شده و چنانچه ظرف مدت يک ماه از تاريخ ابلاغ، مالك خودرو نسبت به پرداخت جريمه اقدام نكند، خودرو توقيف و از تردد آن جلوگيري مي شود که برابر قانون، خودرو مذکور توقيف و روانه پارکينگ شد.#