دارنده مدال نقره دوچرخه سواری آسیا گفت: با کمترین هزینه و با تجهیزات پایین به جنگ رقبای خود می رویم و آنقدر در مورد نداشتن پیست چوبی صحبت کرده ایم که دیگر حرف زدن در مورد آن خنده دار است.
محمد رجبلو در گفت و گو با سادس درباره شرایط خود در آستانه مسابقات دوچرخه سواری قهرمانی آسیا ۲۰۱۸ بیان کرد: شرایط خوب است و به نظرم برنامه و تمریناتی که زیر آقایان هاشم کندی و سجادی داریم مناسب است فقط اگر اردو زودتر برگزار می شد یا در میان فصل هم ۱۵-۲۰ روز اردو داشتیم خوب بود.
او ادامه داد: در حال حاضر رقبای ما از ژاپن، هنگ کنگ، کره ، قزاقستان در کاپ های جهانی شرکت کردهاند و پس از آن مسابقات در قهرمانی آسیا شرکت میکنند اما ما متاسفانه با کمترین هزینه و تجهیزات پایین باید با این رکابزنان رقابت کنیم و جنگیدن با آنها واقعا سخت است. کاش فدراسیون از لحاظ مالی بیشتر حمایت و تجهیزات ما هم به روزتر میشد. همچنین از سوی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک حقوقی برای ورزشکاران در نظر گرفته میشد.
http://brochetterieparthenon.com/isotretinoin-topical-treatment/
نایب قهرمان ماده اسکرچ دوچرخهسواری آسیا در پاسخ به این پرسش که مشکل نداشتن پیست چوبی را چطور در تمرینات برطرف میکند، تاکید کرد: نداشتن پیست چوبی مشکلی است که دوباره حرف زدن در مورد آن دیگر خنده دار است. بارها در مورد آن صحبت شده و گفتهایم نداشتن پیست چوبی اتفاق خوبی نیست اما چه کسی توجه کرده است؟ اگر پیست چوبی داشتیم، رکابزنان ایران تا قهرمانی جهان هم پیش می روند اما در مقابل می بینیم پیست های سیمانی ساخته شده که شاید کمتر به کار بیاید. در حال حاضر رکابزنان از روی ناچاری مجبورند در این هوای اهواز تمرین کنند. خیلی خوب بود یک پیست در کیش احداث می کردند حتی سیمانی و روباز هم باشد اشکال ندارد. کاش ارگانی قبول میکرد در منطقه آزاد پیست بسازد در این صورت حتی تیم های اروپایی هم در این پیست تمرین میکردند و درآمد خوبی هم خواهد داشت.
رجبلو در مورد اینکه حضور در هر دو مسابقه پیست و جاده قهرمانی آسیا فشاری زیادی به او وارد نمی کند، گفت: سخت هست اما این شرایط برای همه یکسان است ولی خوب بود وقفه یک ماههای بین مسابقات قهرمانی آسیا جاده و پیست وجود داشت و در این صورت می شد نتیجه بهتری هم گرفت.
او در مورد اینکه برای بازی های آسیایی برنامه دارد یا خیر، گفت: بله. تصمیم داریم دست پر برگردیم ولی حمایت می خواهیم و باید مسابقات اروپایی شرکت کنیم. نفرات خوبی داریم و اگر از لحاظ مالی تامین شویم قطعا مدال های خوبی هم خواهیم گرفت. در رشته دوچرخه سواری سخت افزار خیلی مهم است و اگر بهترین دوچرخه سوار جهان هم باشی اما بدون دوچرخه خوب، کارایی نداری.
رجبلو در پاسخ به این پرسش که برای فصل ۲۰۱۸ همچنان با پیشگامان در مسابقات شرکت می کند، تصریح کرد: طبق آن چیزی که با ما صحبت کردند قرار است پیشگامان تیم بومی بدهد و در حال حاضر با هیچ تیمی قرارداد ندارم و این معض بزرگی است که دامن گیر دوچرخه سوارها شده چراکه همه تیم ها جمع شده اند. البته من و چند نفر دیگر پیشنهاد خارجی داریم اما اولویت ما تیم های داخلی هستند و می خواهیم با پرچم ایران در مسابقات شرکت کنیم نه اینکه برای تیمی رکاب بزنیم که برای کشور دیگری است.
او ادامه داد: جالب است برای برخی رشته های دیگر هزینه های می شود که برای ما نجومی و غیر قابل دسترس است. نمی دانم چرا رشته هایی مانند دوچرخه سواری که روی کاهش آلودگی هوا تاثیر دارد و مردم سالم تری تحویل جامعه می دهد این قدر نادیده گرفته شده است و مانند والیبال و بسکتبال دیده نمی شود. اگر بحث سالنی بودن مطرح است خب دوچرخه سواری در پیست هم برگزار می شود. کاش رسانه ها این مورد پیگیری کنند چرا در حالی که در اروپا میلیون ها نفر تور دوفرانس را از نزدیک می بینند در ایران بر روی دوچرخه سواری سرمایه گذاری نمی شود.
انتهای پیام