فرمانده انتظامي شهرستان کرمانشاه از دستگيري سارق لوازم داخل خودرو و کشف 20 مورد سرقت خبر داد.
به گزارش سادس به نقل ازپايگاه خبري پليس، سرهنگ “رضا شيرزادي” گفت: در پي وقوع چند مورد سرقت داخل خودرو در سطح شهرستان کرمانشاه، رسيدگي به موضوع به صورت ويژه در دستور کار مأموران قرار گرفت.
وي افزود: ماموران کلانتري12-22 بهمن با انجام تحقيقات گسترده، از رد پاي سارق سابقه دار مطلع شدند و ضمن شناسايي مخفيگاه وي، در اقدامي ضربتي تنها سارق اين پرونده را دستگير کردند.
اين مسئول انتظامي با بيان اينکه متهم در ابتدا منکر هرگونه بزه ارتکابي شد، تصريح کرد: در بازجويي هاي تکميلي و مواجهه شدن با ادله پليس، سارق به 20 فقره سرقت قطعات و محتويات داخل خودرو اعتراف کرد.
سرهنگ شيرزادي با اشاره به معرفي متهم به مقام قضائي از شهروندان خواست خودروهاي خود را به سيستم ايمني مجهز کرده و از نگهداري اشياء و اموال قيمتي و وجه نقد، در داخل خودرو خودداري و هر گونه تردد مشکوک در اطراف خودروها را بلافاصله به مرکز فوريت هاي پليسي 110 اطلاع دهند./